C Clichy Hectopat Katılım 2 Nisan 2018 Mesajlar 85 14 Nisan 2018 #1 Bahsettiğim PC: Intel Coffee Lake i3 8100 3.6GHz, GTX1050Ti 4GB, 8GB DDR4, 1TB HDD Oyun Bilgisayar - Oyuncu PC - KAMPANYA Sistemi almayı düşünüyorum. Bir sorun çıkartır mı markalar? SSD ile alacağım. Teknobiyotik mağazası var mı? Almalı mıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Nisan 2018
Bahsettiğim PC: Intel Coffee Lake i3 8100 3.6GHz, GTX1050Ti 4GB, 8GB DDR4, 1TB HDD Oyun Bilgisayar - Oyuncu PC - KAMPANYA Sistemi almayı düşünüyorum. Bir sorun çıkartır mı markalar? SSD ile alacağım. Teknobiyotik mağazası var mı? Almalı mıyım?
maestra Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Şubat 2014 Mesajlar 1.544 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Music Producer | Hasan Çiyiltepe 14 Nisan 2018 #2 İyi fiyatmış açıkçası.
Selim Eren Hectopat Katılım 7 Kasım 2016 Mesajlar 614 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek METU:ME 14 Nisan 2018 #3 Hiç kaçırmadan satın al,şu piyasada öyle bir fiyatı bir daha bulamayabilirsin bir daha.
Hızır Alpaslan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ocak 2018 Mesajlar 1.177 Çözümler 3 Yer Duisburg 14 Nisan 2018 #4 Clichy dedi: Bahsettiğim PC: Intel Coffee Lake i3 8100 3.6GHz, GTX1050Ti 4GB, 8GB DDR4, 1TB HDD Oyun Bilgisayar - Oyuncu PC - KAMPANYA Sistemi almayı düşünüyorum. Bir sorun çıkartır mı markalar? SSD ile alacağım. Teknobiyotik mağazası var mı? Almalı mıyım? Genişletmek için tıkla... alınır bana sörarsan iyi bir sistem
Clichy dedi: Bahsettiğim PC: Intel Coffee Lake i3 8100 3.6GHz, GTX1050Ti 4GB, 8GB DDR4, 1TB HDD Oyun Bilgisayar - Oyuncu PC - KAMPANYA Sistemi almayı düşünüyorum. Bir sorun çıkartır mı markalar? SSD ile alacağım. Teknobiyotik mağazası var mı? Almalı mıyım? Genişletmek için tıkla... alınır bana sörarsan iyi bir sistem
C Clichy Hectopat Katılım 2 Nisan 2018 Mesajlar 85 14 Nisan 2018 #5 Hızır Alpaslan dedi: alınır bana sörarsan iyi bir sistem Genişletmek için tıkla... Selim Eren dedi: Hiç kaçırmadan satın al,şu piyasada öyle bir fiyatı bir daha bulamayabilirsin bir daha. Genişletmek için tıkla... Markalar sıkıntı çıkartır mı?
Hızır Alpaslan dedi: alınır bana sörarsan iyi bir sistem Genişletmek için tıkla... Selim Eren dedi: Hiç kaçırmadan satın al,şu piyasada öyle bir fiyatı bir daha bulamayabilirsin bir daha. Genişletmek için tıkla... Markalar sıkıntı çıkartır mı?
16oguzhan Hectopat Katılım 7 Ekim 2017 Mesajlar 826 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Nisan 2018 #6 Markalar gayet kaliteli bir sorun olmaz. Piyasa fiyatının yaklaşık 500-600 TL altında bence hiç kaçırma hemen havada kap. Son düzenleme: 14 Nisan 2018
Markalar gayet kaliteli bir sorun olmaz. Piyasa fiyatının yaklaşık 500-600 TL altında bence hiç kaçırma hemen havada kap.
Selim Eren Hectopat Katılım 7 Kasım 2016 Mesajlar 614 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek METU:ME 14 Nisan 2018 #7 Clichy dedi: Markalar sıkıntı çıkartır mı? Genişletmek için tıkla... PSU ve kasa haricinde diğer tüm parçaları normal topladığım sistemlerde de tavsiye ediyorum ama kasadan bir sıkıntı çıkmaz ileride isterseniz güç kaynağını değiştirebilirsiniz fakat şimdilik işinizi görür.
Clichy dedi: Markalar sıkıntı çıkartır mı? Genişletmek için tıkla... PSU ve kasa haricinde diğer tüm parçaları normal topladığım sistemlerde de tavsiye ediyorum ama kasadan bir sıkıntı çıkmaz ileride isterseniz güç kaynağını değiştirebilirsiniz fakat şimdilik işinizi görür.
SirYakup Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ocak 2017 Mesajlar 1.112 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Nisan 2018 #8 Bende bu fiyat aralığında araştırma yapıyordum çok teşekkür ederim bunu görmemiştim. Bu kampanya ne zaman biter acaba bilgisi olan var mı ?
Bende bu fiyat aralığında araştırma yapıyordum çok teşekkür ederim bunu görmemiştim. Bu kampanya ne zaman biter acaba bilgisi olan var mı ?
T takaya Hectopat Katılım 13 Nisan 2018 Mesajlar 25 17 Nisan 2018 #9 Bende bu fiyat aralığında sistem kuracağım. İyi fiyat görünüyor. Yine de tek tek parçaları satın alacağım. Arkadaşlar ben şunu sormak istiyorum. 310 yongasetli Anakartlarin hepsi aynı fonksiyonu mu görüyorlar? Asus, msi, asrock olması çok şeyi değiştirir mi? Ayrıca modellerin önündeki H-B gibi harfler belli bir şeyi ifade ediyor mu? Clichy dedi: Bahsettiğim PC: Intel Coffee Lake i3 8100 3.6GHz, GTX1050Ti 4GB, 8GB DDR4, 1TB HDD Oyun Bilgisayar - Oyuncu PC - KAMPANYA Sistemi almayı düşünüyorum. Bir sorun çıkartır mı markalar? SSD ile alacağım. Teknobiyotik mağazası var mı? Almalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Kasanın fiyatı artmış. Doların yükselmesinin etkisini fiyatlara henüz tam olarak yansımadı sanırım. Fiyatlar daha da artacak sanırım. Son düzenleme: 20 Nisan 2018
Bende bu fiyat aralığında sistem kuracağım. İyi fiyat görünüyor. Yine de tek tek parçaları satın alacağım. Arkadaşlar ben şunu sormak istiyorum. 310 yongasetli Anakartlarin hepsi aynı fonksiyonu mu görüyorlar? Asus, msi, asrock olması çok şeyi değiştirir mi? Ayrıca modellerin önündeki H-B gibi harfler belli bir şeyi ifade ediyor mu? Clichy dedi: Bahsettiğim PC: Intel Coffee Lake i3 8100 3.6GHz, GTX1050Ti 4GB, 8GB DDR4, 1TB HDD Oyun Bilgisayar - Oyuncu PC - KAMPANYA Sistemi almayı düşünüyorum. Bir sorun çıkartır mı markalar? SSD ile alacağım. Teknobiyotik mağazası var mı? Almalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Kasanın fiyatı artmış. Doların yükselmesinin etkisini fiyatlara henüz tam olarak yansımadı sanırım. Fiyatlar daha da artacak sanırım.