Oyun oynarken i5 11400F işlemcim 75-80 derecede yanıyor yanmakla kalmıyor beni de yakıyor kan ter içinde kalıyorum klima alma gibi bir lüksüm olmadığından işlemci fanı bakıyorum aklımda birkaç seçenek var buraya bırakıyorum ama burada olmayan önerileriniz varsa yazarsanız sevinirim.
DeepCool LE520 ARGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz DeepCool LE520 ARGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool LE520 ARGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 2.299,28 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB Siyah İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB Siyah İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB Siyah İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu - 2 Yıl Birebir Değişim Garantili Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu - 2 Yıl Birebir Değişim Garantili fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu - 2 Yıl Birebir Değişim...www.akakce.com
Yanıyor derken? Dereceler gayet normal.Oyun oynarken i5 11400F işlemcim 75-80 derecede yanıyor yanmakla kalmıyor beni de yakıyor kan ter içinde kalıyorum klima alma gibi bir lüksüm olmadığından işlemci fanı bakıyorum aklımda birkaç seçenek var buraya bırakıyorum ama burada olmayan önerileriniz varsa yazarsanız sevinirim.
DeepCool LE520 ARGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz DeepCool LE520 ARGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool LE520 ARGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 2.299,28 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB Siyah İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB Siyah İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB Siyah İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu - 2 Yıl Birebir Değişim Garantili Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu - 2 Yıl Birebir Değişim Garantili fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu - 2 Yıl Birebir Değişim...www.akakce.com
Sıvı soğutmaya falan gerek yok. Kasanız uyumluysa Phantom Spirit alın geçin.
Peerless fazlasıyla iş görür.
Kasam MSI MAG Forge 100M uyumlu mu ve başka soğutucularda ekledim onlar nasıldır acaba?
Hocam Phantom fazla değil mi? Zaten stok fan bile yetiyor.Uyumlu Phantom Spirit alın geçin.
Biliyorum sıcak çalışıp beni de terlettiği için öyle dedimYanıyor derken? Dereceler gayet normal.
Hocam Phantom fazla değil mi? Zaten stok fan bile yetiyor.
İşlemci sizi terletemez hocam. Kasanın içinde sadece işlemci çalışmıyor. Havalar da sıcak olduğu için haliyle bütün parçalar ısınıyor, ısısı dışa vuruyor. O da kasayı etkiliyor.Biliyorum sıcak çalışıp beni de terlettiği için öyle dedim