S Silinen üye 45552 Ziyaretçi 29 Ocak 2015 #1 Evet Beyler 2500 TL'ye sistem toplayacağım tavsiyelerinizi bekliyorum aklımda bu sistem var . Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mart 2015
Barış Y. Hectopat Katılım 5 Kasım 2014 Mesajlar 189 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2015 #2 Sistem güzel toplayabilirsin.
S Silinen üye 45552 Ziyaretçi 29 Ocak 2015 #3 Peki Bu Sistemdemi daha iyi FPS alırım oyunlarda diğerinde mi ? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mart 2015
Proponitis Hectopat Katılım 29 Ocak 2015 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2015 #4 İkincisindeki ekran kartı daha iyi galiba. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mart 2015
Barış Y. Hectopat Katılım 5 Kasım 2014 Mesajlar 189 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2015 #5 Bu sistemle daha çok performans alırsın çünkü gtx 970 gibi bir canavar var.
D demironcel Hectopat Katılım 4 Temmuz 2014 Mesajlar 193 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2015 #6 2. sistemden daha iyi performans alırsın. Kasayı www.vatanbilgisayar.com: Zalman Z3 Plus Midt Atx Pencereli Siyah Kasa - Vatan Bilgisayar değiştirmen daha iyi olur.
2. sistemden daha iyi performans alırsın. Kasayı www.vatanbilgisayar.com: Zalman Z3 Plus Midt Atx Pencereli Siyah Kasa - Vatan Bilgisayar değiştirmen daha iyi olur.
Proponitis Hectopat Katılım 29 Ocak 2015 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2015 #7 Silinen üye dedi: Peki Bu Sistemdemi daha iyi fps alırım oyunlarda diğerindemi up Genişletmek için tıkla... Bana kalırsa ekran kartı yerine işlemciyi i7 yap ekran kartını 1-2 kademe daha düşür derim ama yinede sen bilirsin.
Silinen üye dedi: Peki Bu Sistemdemi daha iyi fps alırım oyunlarda diğerindemi up Genişletmek için tıkla... Bana kalırsa ekran kartı yerine işlemciyi i7 yap ekran kartını 1-2 kademe daha düşür derim ama yinede sen bilirsin.
D demironcel Hectopat Katılım 4 Temmuz 2014 Mesajlar 193 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2015 #8 Proponitis dedi: Bana kalırsa ekran kartı yerine işlemciyi i7 yap ekran kartını 1-2 kademe daha düşür derim ama yinede sen bilirsin. Genişletmek için tıkla... Çok gereksiz bir eylem olur sakın yapma 2. sistemi al.
Proponitis dedi: Bana kalırsa ekran kartı yerine işlemciyi i7 yap ekran kartını 1-2 kademe daha düşür derim ama yinede sen bilirsin. Genişletmek için tıkla... Çok gereksiz bir eylem olur sakın yapma 2. sistemi al.
Proponitis Hectopat Katılım 29 Ocak 2015 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2015 #9 demironcel dedi: Çok gereksiz bir eylem olur sakın yapma 2. sistemi al. Genişletmek için tıkla... Zaten kendisine kalmış bir şey bizim söylememizle olacak bir şey değil sonuçta kendisi kullanacak bu sistemi.
demironcel dedi: Çok gereksiz bir eylem olur sakın yapma 2. sistemi al. Genişletmek için tıkla... Zaten kendisine kalmış bir şey bizim söylememizle olacak bir şey değil sonuçta kendisi kullanacak bu sistemi.
CapsOt Hectopat Katılım 19 Ocak 2015 Mesajlar 360 Yer Sivas Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2015 #10 2.sistem çok güzel. Ama kasayı www.vatanbilgisayar.com: Zalman Z3 Plus Midt Atx Pencereli Siyah Kasa - Vatan Bilgisayar güç kaynagınıda www.vatanbilgisayar.com: CORSAIR BUILDER VS SERİSİ 80PLUS 550W GÜÇ KAYNAĞI - Vatan Bilgisayar secersen daha iyi olur
2.sistem çok güzel. Ama kasayı www.vatanbilgisayar.com: Zalman Z3 Plus Midt Atx Pencereli Siyah Kasa - Vatan Bilgisayar güç kaynagınıda www.vatanbilgisayar.com: CORSAIR BUILDER VS SERİSİ 80PLUS 550W GÜÇ KAYNAĞI - Vatan Bilgisayar secersen daha iyi olur