2500 TL'ye i5 4460 ve R9 280 Tabanlı Sistem Toplama

Cok saolun sistem gayet güzel fakat ben anakartı h81 almam asla cevremden kim aldıysa herkez ona cok dandik bi anakart dio benim evdeki bilgidayarım cok kötü oldugu icin ben internet cafeye gidiyorum
Ordaki abiye sectihim sisyemi tanıtım ve bana o anakarta sizin ne bulduhunuzu cok dandik bi anakart oldugunu söledi zaten bende 4 ran slodlu istiyorum irleride bi 16 gb daha takıcamda ramlar 2x8 lik olicak

Birde bu sistemime bakarmısınız

Telefondan kulandıgım icin biraz zorlanıyorum

Dosya Ekleri

• Screenshot_2015-03-14-09-31-00.png
    30,8 KB · Görüntüleme: 233
Cok saolun sistem gayet güzel fakat ben anakartı h81 almam asla cevremden kim aldıysa herkez ona cok dandik bi anakart dio benim evdeki bilgidayarım cok kötü oldugu icin
Siz bilirsiniz ayrıca bence dandik felan değil kendimde var şuan anakart. Sisteminiz güzel hayırlı olsun.

Dostum tamam madem dandik diye onlara inanıyorsun almayabilirsin ama gördüğüm kadarıyla O.C olmayan bir işlemciye Z97 Mate eklemişsin. Bu yanlış bir seçim olur. Dediğim sisteme bir göz atın olmadı anakartı H97M ile değiştirisiniz.

Bundan 1 sene sonra falan islemcimi i7 4790k ile dehistiricem

Mayıs sonu ve hazıran arası doların durumu nasıl olucak bilen varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…