2500 TL'ye i7 4790 ve R9 285 Tabanlı Sistem Toplama

52395

Megapat
Makaleler
1
Merhaba beyler. Direk olarak söze geçiyorum. 2500 TL'si kasa ve bileşenleri, 350 TL'si de 1080p monitör olmak üzere 2900 TL'ye sistem topladım. Bunlar 2500 TL'yi haketmiş bir sistem mi? Yani 2500 TL'yi boşa harcamış mıyım? Şimdiden teşekkürler

Son düzenleyen: Moderatör:
Overclock yapmayacaksanız güzel ancak sistem oyun içinse o işlemciye hiç mi hiç gerek yok onun yerine i5 4690 almanızı tavsiye ederim.

Son düzenleme:
İleriye dönük olsun diye düşünerek yapmıştım hocam işlemciyi düşürmeme gerek var mı?

İleriye dönük olsun diye düşünerek yapmıştım hocam işlemciyi düşürmeme gerek var mı?
Ya hani oyun içinse işlemciden 200 tl kadar kısıp ekran kartını gtx960 alırsanız çok daha güzel olacaktır. 2-3 sene kadar da gayet güzel iş görür.

İ5 4690 fazlasıyla yeterli bir işlemci, 4790' a çıkmanıza gerek yok ve işlemciyi O.C yapmıycaksanız K ibaresiz olanı almanı tavsiye ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartı olarak R9 285 iyi değil mi sizce? Ekran kartı için önerileriniz neler?

Bence işlemci i7 fazla kaçmış. i5 daha iyi olur zaten arasında pek fark yok diyorlardı.

Ekran kartı olarak R9 285 iyi değil mi sizce? Ekran kartı için önerileriniz neler?
R9 285'e zaten kötü demedik İşlemciniz fazla geldiği için işlemciden kısıp ekran kartını nvidia tabanlı alırsanız gtx960 gibi çok daha iyi bir sistem olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…