2500 TL'ye ikinci el PS3 alınır mı?

Fadness03

Centipat
Daha fazla  
Merhaba dostlar, yakın arkadaşım bana 2500 TL'ye PS3 satacak. Sanırsam GTA 5 FIFA 19 ve The Last of Us Part 1 varmış. Sizce bu fiyata alınır mı? PS3 alırken neye dikkat etmeliyiz?

2500TL'ye alınır, gayet iyi fiyat.

Merhaba dostlar, yakın arkadaşım bana 2500 TL'ye PS3 satacak. Sanırsam GTA 5 FIFA 19 ve The Last of Us Part 1 varmış. Sizce bu fiyata alınır mı? PS3 alırken neye dikkat etmeliyiz?
Hocam daha önce rsx çipi sebebiyle tamir görmüşse almayın. Ben 1 kere yaptırdım yine bozuldu. Bir de yılların verdiği yorgunlukla uçak gibi çalışıyor benimki.

Hocam zaten mağaza desteği olmadığı için her türlü oyunu online olmadan indirirsiniz kaldırdığı kadarı ile. Neye dikkat edeyim derseniz kollarda sorun varmı işte genel arıza fln varmı onlara bakın zaten kaç yıllık cihaz 0 gibi olmaz.

Bütün oyunları bedavaya geldiği için mantıklı. Ayrıca link falan var mı sıkıntısı olabilir çok ucuz çünkü.

vuruğu yoksa alın, geçin. iyi fiyat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…