Birkaç gündür günlük kullanımda ve oyun oynarken kullanabileceğim bir mouse arıyorum ve Furylevel Z1 3395 Wireless'i bayağı beğenmeme rağmen stokları hazirana kadar yenilenmeyeceği için alamadım. Bu mouse gibi başka fareler var mı? Bütçem maksimum 2.500 TL.
Eki Görüntüle 2481270
Logitech G502 günlük hayatta kullanabilirsin oyunlarda da yüksek DPI olması fazla tuş seçeneği olması ile sizi yeterince mutlu eder bence.
İyi bir mouse degil. Kronik sorunlu tamamen. Fosil mcu ve fosil sensor kullaniyor asla alinmaz.Logitech G502 günlük hayatta kullanabilirsin oyunlarda da yüksek DPI olması fazla tuş seçeneği olması ile sizi yeterince mutlu eder bence.
HZ, dongle falan çok anlamıyorum çok önemli şeyler mi bunlar.Palm tutuyorsanız:
Darmoshark M3 Pro Max Wireless Mouse
Önemli Not: Ürünün kutusundan 1000Hz Dongle çıkmaktadır. Ürünü 8000Hz polling rate ile kullanmak için Darmoshark 4K/8K Dongle gereklidir.Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla...wraithesports.com
Claw tutuyorsanız:
Darmoshark M3S Max Wireless Mouse
Önemli Not: Ürünün kutusundan 1000Hz Dongle çıkmaktadır. Ürünü 8000Hz polling rate ile kullanmak için Darmoshark 4K/8K Dongle gereklidir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla...wraithesports.com
8k hz dongle isterseniz:
Darmoshark 4K/8K Dongle
Önemli Not: Ürün kutudan çıktığı haliyle 4000Hz desteklemektedir. Darmoshark M3 Pro Max ve M3s Max ile 8000Hz'de kullanılabilmesi için firmware güncellemesi yapılması gereklidir.Mouse ve dongle ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu...wraithesports.com
Cok daha iyi bir secenek. Furylevel suanki fiyatindan alinmaz. Daha iyi secenekler var.
HZ, dongle falan çok anlamıyorum çok önemli şeyler mi bunlar.
Anladım büyük ihtimalle Darmoshark M3 Pro Max alacağım.Şart degil. Yuksek hz de gecikme azalir ama stabilitede azalir. Ozellikle 4k hz ustunde yani 8k hz de iyi bir islemciniz yoksa fps droplar bile yasayabilirsiniz. 2k hz bile gunumuz icin fazla. Tamamen size bagli.
Palm tutuyorsanız:
Darmoshark M3 Pro Max Wireless Mouse
Önemli Not: Ürünün kutusundan 1000Hz Dongle çıkmaktadır. Ürünü 8000Hz polling rate ile kullanmak için Darmoshark 4K/8K Dongle gereklidir.Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla...wraithesports.com
Claw tutuyorsanız:
Darmoshark M3S Max Wireless Mouse
Önemli Not: Ürünün kutusundan 1000Hz Dongle çıkmaktadır. Ürünü 8000Hz polling rate ile kullanmak için Darmoshark 4K/8K Dongle gereklidir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla...wraithesports.com
8K Hz dongle isterseniz:
Darmoshark 4K/8K Dongle
Önemli Not: Ürün kutudan çıktığı haliyle 4000Hz desteklemektedir. Darmoshark M3 Pro Max ve M3s Max ile 8000Hz'de kullanılabilmesi için firmware güncellemesi yapılması gereklidir.Mouse ve dongle ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu...wraithesports.com
Cok daha iyi bir secenek. Furylevel şu anki fiyatindan alinmaz. Daha iyi secenekler var.