Arkadaşlar kullanım genel, oyun hepsi birlikte. ASUS ROG STRIX G16 laptopla kullanacağım, ASUS mouse önerebilirsiniz. Beklentim kalite, ergonomi. Sıfır ürünlere bakarken Letgo'da araştırmalarım sonucu bu ürünleri buldum.
Razer DeathAdder V2 Pro(sıfır) -- 2000TL.
Razer Basilisk V3 Pro ve şarj ünitesi(garanti yok) 1500TL -- üründe sorun çizik yok çok kullanmadım diyor.
Razer Basilisk V3 Pro (1.5 yıl garantisi var) 2250TL.
Razer Viper V2 Pro (1.5 yıl garantisi var) 2200TL.
Noktaladığım 3 ürün kafamı karıştırdı. Sizce hangisine yöneleyim. Basilisk'ler sanırım biraz ağırmış. Fiyat olarak ikisi de sıfırın altında.
XTRFY M8 WIRELESS - ULTRA HAFİF KABLOSUZ GAMING MOUSE | Pixart 3395 Optik Oyun Sensörü - 55 Gram Hafiflik - Simetrik Benzersiz Şekil - Mat Yüzey | Oyuncular ve e-spor için optimize edildi.
Ürün Açıklaması Rekabetçi Oyun için Tasarlandı Farenin kalbi, olağanüstü parametrelere sahip yenilikçi Pixart PAW3395 sensörüdür. Maksimum ivmesi 50G'de korunur ve maksimum izleme hızı 650 IPS'dir. İmleç hızı 50'den 26000 DPI'a kadar ayarlanabilir! Bu sayede sensörün elinizin hareketini...
XTRFY M8 WIRELESS - ULTRA HAFİF KABLOSUZ GAMING MOUSE | Pixart 3395 Optik Oyun Sensörü - 55 Gram Hafiflik - Simetrik Benzersiz Şekil - Mat Yüzey | Oyuncular ve e-spor için optimize edildi.
Ürün Açıklaması Rekabetçi Oyun için Tasarlandı Farenin kalbi, olağanüstü parametrelere sahip yenilikçi Pixart PAW3395 sensörüdür. Maksimum ivmesi 50G'de korunur ve maksimum izleme hızı 650 IPS'dir. İmleç hızı 50'den 26000 DPI'a kadar ayarlanabilir! Bu sayede sensörün elinizin hareketini...