2500 TL'ye kadar GTX 1080Ti için 2K monitor önerisi

Makaleler
3
Ekran kartını değiştirdim tabii ki monitör güncellemem gerek.

Aradığım özellikler:
  • Kesinlikle 24 inch olmalı 27 önerilerini de yapın ama büyük monitör taraftarı değilim.
  • Açıkçası online oyunları oynamaya vaktim olmadığından dolayı biraz single gamelere yönelmek istiyorum bu nedenle IPS panel benim için daha uygun olacağını düşünüyorum. IPS veya VA panel olursa sevinirim.
  • Fiyat üst sınırım hatta bulabilirsem ikinci elini alacağım.
Gaming olacağı için maksimum 5MS olması lazım tabii ki

Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
https://www.amazon.com.tr/Optix-MAG...ds=mag27cq&dpPl=1&dpID=51-dBb7ZU8L&ref=plSrch

Ben olsam kaçırmam Bu arada 1070Ti’dan 1080Ti’a geçmeniz biraz lüks olmuş gibi. Kaç liraya aldınız ve modeli nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Senden bir monitör önerisi bekliyoruz. Bakalım o bütçeye dediğin gibi bir monitör bulup önerebilecek misin? Belli bir bütçe varken buna göre hareket edilir. O zaman 5000 TL'ye sistem toplamak isteyen birine 9000 TL'ye sistem önerelim. Nede olsa daha iyi olacak. Önerilen monitör gayet iyi bir monitör ve o fiyat bandında alınabilecek en iyi ürünlerden. Eleştiri yapacağınıza önce öneride bulunun daha sonra eleştirinizi yaparsınız.

Freesync ve g-sync önermeden önce bütçeyi düşün. İki özellikte öyle illa olması gereken özellik değil. Freesync var diye nvidia ekran kartı kullanamaz anlamına gelmez.
Not: Söylediğin monitör 1080p.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…