2500 TL'ye Kadar GTX 960'lı Toplama

Ben diyorum ki MSİ veya ASUS veya Gigabyte hangi firmaysa artık bunların yapıpta Galax'ın yapamadığı bir şey görmedim. Burada Galax üzerinden gitmemin sebebi hemen atlıyorsunuz Galax şöyle kötü böyle önermem diye. Ben şimdi gider Gigabyte savunurum ama konuyla ne alaka dersiniz. Ayrıca aynı soruyu soruyorum çünkü sizin bana sorduğunuz soru saçma. Ben diyorum fark yok siz diyorsunuz fark ne? Ben ne diyeyim buna?

Galax iyi marka değil diyenler hatta Evga neki diyenler bile var düşünün artık.

Türkiye Asus ve MSİ fan boylarının tekeli altında bu bir gerçek.
Evga ne diyen kara cahildir, muhattap bile olmayın ortamdan uzaklaşın. MSI ve ASUS kendini kanıtlamış markalar ve öneriyoruz. Alıp pişman olur musun? Hayır, o zaman sorun ne? Galax ile aynı kefeye konulmasına hala anlam veremiyorum. Bana bu markalardan tam ne farkı var biri anlatabilir mi? Gelip beni cezbedecek, akıllı telefon parası ve Türkiye'deki çoğu insanın 1 aylık maaşından fazla parayı verdirtecek ne sunuyor? HOF serisi performans sunuyor, gerisi bütçesi az olan adama hitap ediyor. Onlarda GTX 970 almak için herşeyden hunharca kısıyor resmen. Ben bunu mantıksız buluyorum.

Böyle bir sistem topladım.Rahatlıkla alabilirsin.

Dosya Ekleri

• 2500pc.PNG
    39,6 KB · Görüntüleme: 382
@Pinkman MSİ oyuncu anakartta iyi Asus ise Srtix model ekran kartlarında iyi. MSİ ilk önce ekran kartlarında coil whine problemini çözsün en çok onda çıkıyor. Asus birde monitörleri iyi. Galax al geç derim ekran kartında Evga ile birlikte. Saphirre AMD ekran kartlarında Asus'tan daha iyi çıkardı tüm Avrupa övdü ama Türkiye'de Asus'un R9 serisindeki soğutma hatası görmezden gelindi. Yabancı forumlar daha tarafsız bu konularda.

@Because Im Batman Galax modellerini sen baya iyi bilirdin burada iyi değil deniliyor bence çok iyi ama Asus ve MSİ yine başrolde.

Galax markasını kötüleyen insanlarla muhattap olmayın. Galax firması yurt dışında ASUS, MSI ve Evga kadar tercih edilen firma. Aralarında bir kaç özellik dışında hiçbir fark yok en ucuz hangisiyse o tercih edilmeli. Galax firmasınıda kötülemekten vazgeçin. Birde sürekli MSI ve ASUS yazmaktan vazgeçin. ASUS ve MSI sizin kadar reklamını yapmıyor. GTX 970 serisinde ise HOF'u geçecek kart yok.

GTX 970'te HOF modeli hariç GALAX markası önermiyorum. Oda sırf performansı için alınabilir, daha kaliteli markaların olduğu aşikar ve tartışmaya gerek yok.
Size cevap vermek bile hata ama yinede cevaplıyım senin o çok beğendiğim MSI ve ASUS'tan daha çok tutuluyor Galax yurt dışında. Galax yıllardır bu iş içinde ve KFA2 firması ile birleştiler ürünleride gayet iyi.

Kullandığı bileşen kalitesi çok iyise neden CW sorunu çıktı GTX 970'de? Amacım firmaları kötülemek değil ama siz gerçekten fanboyluk yapıyorsunuz. MSI ve ASUS'tan çok daha serin çalışan Gigabyte var demek ki ödüllü soğutma bir işe yaramıyor.

Techpowerup,tomshardware,linustechtips gibi popüler yabancı forumlarda da üyeliğim var. Galax'ın MSI ve ASUS'tan çok tutulduğunu görmedim. Anakart konusunda Asrock ve ekran kartında ise EVGA tutuluyor. Cidden şuan siz fanboyluk yapıyorsunuz. Gigabyte'ın daha serin olmasının sebebi 3 fana sahip olmasıdır, bunun dez avantajlarıda var. Çok fan=daha fazla gürültü ayrıca PCB'ye sığdırmak için fanlar küçük olur ve arı gibi fızıldar.

Tamam kardeş haklısın daha da cevap yazmayacağım. Galax kötü MSI ve ASUS en iyisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…