2500 TL'ye kadar klavye önerisi

Bütçe
max2500
Başka önerin var mı bir de 1945 liraydı onu kaçırdım hiç alasım yok madem 2000 aşağısına inebiliyor niye 500 lira fazladan vereyim ki.

Ona bakarsan eskiden DDR4 RAM'ler 300TL idi ne yapalım şimdi.

Hocam o fiyatlar 3.5 ay önce hatta şu an teknostore da V3 olanı 2170 TL 2900'den düştü onu alabilirsiniz çok bir fark olmuyor.

Elektronik: Aula F87 Pro 1.945 TL 3.5 ay falan değil hocam.

Ona bakarsan eskiden DDR4 RAM'ler 300TL idi ne yapalım şimdi.

Tamamda o bir süreç muhtemelen ben aldığımda tekrar şansıma 1945 liraya düşer aldığımla kalırım başka model önerisi var mı onu soruyorum.

Tamamda o bir süreç muhtemelen ben aldığımda tekrar şansıma 1945 liraya düşer aldığımla kalırım başka model önerisi var mı onu soruyorum.

Teknostore güvenilir mi?

Teknostore güvenilir mi?

Hocam ilk öncelikle pardon indirim koduyla düşmüş ben cimriden bakmıştım ama 2045 TL'ye düşmüş forumda arkadaşın 100 TL kuponu varmış önceden teknostore güvenli ve düşse düşse 100 200 TL oynayacak arada ve aylarca bekleyedebilirsin onunda çok matematik hesabını yapmayın bence.

Hocam ilk öncelikle pardon indirim koduyla düşmüş ben cimriden bakmıştım ama 2045 TL'ye düşmüş forumda arkadaşın 100 TL kuponu varmış önceden teknostore güvenli ve düşse düşse 100 200 TL oynayacak arada ve aylarca bekleyedebilirsin onunda çok matematik hesabını yapmayın bence.

Tamam şu an nereden nasıl almalıyım link atma şansınız var mı?

Tamam şu an nereden nasıl almalıyım link atma şansınız var mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı