2500 TL'ye kadar modem önerisi

• Konuyu başlatan ca9an
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 141
Bütçe
2500
Makaleler
2
Daha fazla  
Merhaba, arkadaşım modemini değiştirmek istiyor. Hiçbir zaman stabil internet alamıyor, oyunlarda jitter ve spike sıklıkla yaşanıyor. TurkNet ile durum hakkında konuşulduğunda hatta sorun olmadığını, modemin sorunlu olabileceğini söylemişler. Wi-Fi özelliği hiç ilgilendirmiyor, kablo ile bağlanıyor. Modem alınması durumunda sorun çözülür mü? İnterneti 35Mbps. Bu konulardan da hiç anlamıyorum, yardımcı olabilirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Düşündüğü model bu:

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, arkadaşım modemini değiştirmek istiyor. Hiçbir zaman stabil internet alamıyor, oyunlarda jitter ve spike sıklıkla yaşanıyor. TurkNet ile durum hakkında konuşulduğunda hatta sorun olmadığını, modemin sorunlu olabileceğini söylemişler. Wi-Fi özelliği hiç ilgilendirmiyor, kablo ile bağlanıyor. Modem alınması durumunda sorun çözülür mü? İnterneti 35Mbps. Bu konulardan da hiç anlamıyorum, yardımcı olabilirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Düşündüğü model bu:

Güzel tercih direk onu alsın ve Intelli QoS ile jitter sorununu çözsün.

Cihazın ayarı hocam kullanırken görürsün kısaca anlatmak gerekirse hız limiti koyup ağdaki şişmeyi engelliyor.

Hocam biraz bakındım, çok fazla ayar ve bilmediğim terim var. Konuyu da zaten çok hakim değiliz. Atılan modemin alınması durumunda sorun çözülür mü? Başka bir şey ya da ekstradan almamız gereken bir şey olur mu?

Hocam biraz bakındım, çok fazla ayar ve bilmediğim terim var. Konuyu da zaten çok hakim değiliz. Atılan modemin alınması durumunda sorun çözülür mü? Başka bir şey ya da ekstradan almamız gereken bir şey olur mu?

Yok gerek yok sen direk onu al yeter.

Düşündüğü model bu:

Wi-Fi 5miş ama bu.

Düşündüğü model bu:

Wi-Fi 5 ama o Keenetic. Şu TP-Link daha iyi olur sanki. TP-Link VX231 - Keenetic Speedster DSL Karşılaştırması - Epey

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı