E EnginBaylor Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 654 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2022 #1 The north face colombia gibi kaliteli markalardan 4 5 yıl giyebileceğim bir mont arıyorum. Bedenim L. Yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Eylül 2022
The north face colombia gibi kaliteli markalardan 4 5 yıl giyebileceğim bir mont arıyorum. Bedenim L. Yardımcı olursanız sevinirim.
Serhat.48 Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 1.735 Çözümler 7 Yer Viseu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Aşçı 7 Eylül 2022 #2 EnginBaylor dedi: The north face colombia gibi kaliteli markalardan 4 5 yıl giyebileceğim bir mont arıyorum. Bedenim L. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... 2500 TL'ye north face mont alamazsın. Columbia'nın poları bile 1000 TL olmuş. Ben almak istiyordum north faceler. 3K'den başlıyor.
EnginBaylor dedi: The north face colombia gibi kaliteli markalardan 4 5 yıl giyebileceğim bir mont arıyorum. Bedenim L. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... 2500 TL'ye north face mont alamazsın. Columbia'nın poları bile 1000 TL olmuş. Ben almak istiyordum north faceler. 3K'den başlıyor.