2500 TL'ye kadar telefon önerisi

gslr1peace

Hectopat
Katılım
2 Ağustos 2015
Mesajlar
57
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, 2500 TL'ye kadar bütçem var. Batarya ve kullanım performansı öncelikli olarak kamerası da yeterli olmalı. Aklımda Huawei P20 Lite, Mate 10 Lite, Xiaomi Mi 6, Samsung Note Fan Edition vs. var. Ama ithalatçı garantili olmasından dolayi Xiaomi ve Fan Edition'dan emin olamıyorum. Bunları kullananlar veya başka telefon önerenlerin mesajlarına açığım. Teşekkürler.
 
Öncelikle bu bütçeye P20 Lite ve Mate 10 en kötü seçeneklerdir. 2400 TL fiyata satılan P20 Lite' ın aynı yonga seti ve donanımı kullanan diğer modeli Honor 9 Lite 1.199 TL A101 de satılıyor.

Geçen senenin amiral gemisi modelleri olan (G6, S7 Edge performansı diğer 2 modele göre biraz daha düşük. Fakat yeni çıkan orta sekment cihazlardan epey güçlü donanımı var.) Xz1, Nokia 8 TR garantili olarak alınabilir modeller.

İthalatçı olarak alınacaksa Mate 10 daha iyi bir seçenek.
 
Asus zenfone 5 bakmanı tavsiye ederim mükemmel kamera ve ultra hd ekranı var telefonu elinde tuttuğunda ve ekrandaki renkler seni cezbediyor
Ultra HD ve o kadar cezbecedek bir ekranı yok. Yanlış yönlendirmeyin.

ZenFone 5 de bakılabilir.
 
1999 liraya Sony XZ1 veya LG G6, 1850 liraya Nokia 8, 2300 liraya Xiaomi Mi Mix 2 alınabilir. LG G6 bugün itibariyle ülkemizde Oreo güncellemesini aldı ve yapay zeka özellikleri eklenerek ismi G6 ThinQ oldu. Bu dört model de üstün performans sunar. Sonu Lite ile biten modelleri tercih etmemelisin.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı