2500 TL'ye kadar VDSL Wi-Fi 6 modem önerisi

Bütçe
2500 TL

öztürkkkk

Centipat
Daha fazla  
İyi sosyaller arkadaşlar 2000-2500 TL bandında VDSL Wi-Fi 6 modem önerisi istiyorum. İnternet kopma sorunları yaşıyorum özelliklede kış aylarında dahada artıyor ve ping dalgalanması yaşıyorum. Bu sorunları yaşamayacağım bir modem istiyorum.

Son düzenleme:

Modeminin modeli nedir ve bu sorunları sadece kablosuz kullanırken mı yaşıyorsun kablolu bağlantıda da aynı sorunlar oluyor mu?

Modeminin modeli nedir ve bu sorunları sadece kablosuz kullanırken mı yaşıyorsun kablolu bağlantıda da aynı sorunlar oluyor mu?
zte zxhn h367a hocam ethernet ile bağlı sadece bilgisayarıma bağlı bu modem başka kimse kullanmıyor özellikle yağmurlu havalarda sürekli kopma oluyor oyunlarda pingim 50 55 bazen 70e cıktığı oluyor oda genellikle yağmurlu havalarda oluyor

ZTE Modem Vdsl - Fiber AC1600 5 GHZ ZXHN H367A - Fiyatı, Yorumları bu modemi kullanıyorum

Bunu alabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…