Bütçen artar mı biraz daha yada iyzico vey parolapara cashbacklerini kullanabilir misin?2.5k TL'ye tokky veya creamy sesli tuşları ışık geçiren klavye önerisi verir misiniz?
1. si çok güzelmiş ama bütçem çıkmaz keycapsi şeffaf alırım olmadı R65 güzelmişBütçen artar mı biraz daha yada iyzico vey parolapara cashbacklerini kullanabilir misin?
İkisinden biri sana uygunsa bu olabilir.
![]()
MCHOSE Z75S %75 RGB Kablosuz Hotswap Siyah - Pembe Mekanik Gaming Klavye (MC-Z75S-9)
MCHOSE Z75S, en son teknolojiyi olağanüstü işçilikle birleştiren kompakt bir %75 mekanik klavyedir.www.gaming.gen.tr
Bütçen bu kadar da çıkmıyorsa RK R75 veya R65 alıp üstüne pudding yada side printed keycaps alabilirsin. Çünkü bu klavye harici ışık geçiren çok klavye yok. Sadece alu87a var ama o da tok ve kremsi sesten çok sessizlik ön planda.
![]()
Dark Project ALU87A Alüminyum Mekanik Klavye
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Bunların linkini koymayı unutmuşum.
İyzico ve parolapara da 1500 civarı cashback veriyor ama adı üstünde cashback olduğu için önce bütçenin klavye parasıyla aynı olması lazım. Çıkmıyorsa yapacak bir şey yok tabi, r65 yada r75 de işini görür.1. si çok güzelmiş ama bütçem çıkmaz keycapsi şeffaf alırım olmadı R65 güzelmiş
Tok veya creamy ses istemiş. Bu bütçelerdeki manyetik klavyelerin o konuda Rk lar kadar iyi olduğunu düşünmüyorum.Neden adama kimse Monsgeek Akko FUN 60 önermedi onu anlamadım.
Tok veya creamy ses istemiş. Bu bütçelerdeki manyetik klavyelerin o konuda Rk lar kadar iyi olduğunu düşünmüyorum.
Tok veya creamy ses istemiş. Bu bütçelerdeki manyetik klavyelerin o konuda Rk lar kadar iyi olduğunu düşünmüyorum.
O zaman bütçeyi biraz arttırmak gerek ve keycapse para kalır mı emin değilim, en kötü elinize para geçince değiştirirsiniz.R75 çok güzelmiş de ben eklemeyi unutmuşum bluetooth veya USB dongle ile bağlanmasını istiyorum kablosuz .
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.