2500 TL'ye klavye önerisi

sduygn

Centipat
Daha fazla  
2.5k TL'ye tokky veya creamy sesli tuşları ışık geçiren klavye önerisi verir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
2.5k TL'ye tokky veya creamy sesli tuşları ışık geçiren klavye önerisi verir misiniz?
Bütçen artar mı biraz daha yada iyzico vey parolapara cashbacklerini kullanabilir misin?
İkisinden biri sana uygunsa bu olabilir.

Bütçen bu kadar da çıkmıyorsa RK R75 veya R65 alıp üstüne pudding yada side printed keycaps alabilirsin. Çünkü bu klavye harici ışık geçiren çok klavye yok. Sadece alu87a var ama o da tok ve kremsi sesten çok sessizlik ön planda.

Bunların linkini koymayı unutmuşum.

Bütçen artar mı biraz daha yada iyzico vey parolapara cashbacklerini kullanabilir misin?
İkisinden biri sana uygunsa bu olabilir.

Bütçen bu kadar da çıkmıyorsa RK R75 veya R65 alıp üstüne pudding yada side printed keycaps alabilirsin. Çünkü bu klavye harici ışık geçiren çok klavye yok. Sadece alu87a var ama o da tok ve kremsi sesten çok sessizlik ön planda.

Bunların linkini koymayı unutmuşum.
1. si çok güzelmiş ama bütçem çıkmaz keycapsi şeffaf alırım olmadı R65 güzelmiş

Neden adama kimse Monsgeek Akko FUN 60 önermedi onu anlamadım.
Tok veya creamy ses istemiş. Bu bütçelerdeki manyetik klavyelerin o konuda Rk lar kadar iyi olduğunu düşünmüyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Tok veya creamy ses istemiş. Bu bütçelerdeki manyetik klavyelerin o konuda Rk lar kadar iyi olduğunu düşünmüyorum.

Tok veya creamy switch dediğini hiç görmemiştim. direkt konuyu okumuşum açıklamayı görmemişim pardon.

R75 çok güzelmiş de ben eklemeyi unutmuşum bluetooth veya USB dongle ile bağlanmasını istiyorum kablosuz .

R75 çok güzelmiş de ben eklemeyi unutmuşum bluetooth veya USB dongle ile bağlanmasını istiyorum kablosuz .
O zaman bütçeyi biraz arttırmak gerek ve keycapse para kalır mı emin değilim, en kötü elinize para geçince değiştirirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı