Mantar09 Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 6.176 Makaleler 3 Çözümler 21 22 Temmuz 2025 #11 Sameett dedi: 8klık klavye varsa gerek yok hocam. Beyazı bayağı güzel ama alırsam siyah alacağım sistem full siyah olduğu için. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi klavye fiyatına göre muazzam gözüm kalmadı değil o derece elinde olsun istiyor insan.
Sameett dedi: 8klık klavye varsa gerek yok hocam. Beyazı bayağı güzel ama alırsam siyah alacağım sistem full siyah olduğu için. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi klavye fiyatına göre muazzam gözüm kalmadı değil o derece elinde olsun istiyor insan.
O OneHandTr Decapat Katılım 9 Haziran 2023 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2025 #12 Mantar09 dedi: MCHOSE G75 PRO Cabbage Tofu V3 Gaming Klavye NumLock şart mı? Genişletmek için tıkla... Şart değil ama olsa belki daha iyi olur. Megaxxmex dedi: Wrait in yeni çıkardığı W60'i almanı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Ok tuşları yok Mantar09 dedi: MCHOSE G75 PRO Cabbage Tofu V3 Gaming Klavye NumLock şart mı? Genişletmek için tıkla... Gayet güzel duruyor teşekkür ederim Leon Dayı dedi: https://www.sinerji.gen.tr/royal-kludge-s98-light-cloud-rgb-kablosuz-gaming-klavye-p-55090 Genişletmek için tıkla... Küçük bir şey arıyorum.
Mantar09 dedi: MCHOSE G75 PRO Cabbage Tofu V3 Gaming Klavye NumLock şart mı? Genişletmek için tıkla... Şart değil ama olsa belki daha iyi olur. Megaxxmex dedi: Wrait in yeni çıkardığı W60'i almanı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Ok tuşları yok Mantar09 dedi: MCHOSE G75 PRO Cabbage Tofu V3 Gaming Klavye NumLock şart mı? Genişletmek için tıkla... Gayet güzel duruyor teşekkür ederim Leon Dayı dedi: https://www.sinerji.gen.tr/royal-kludge-s98-light-cloud-rgb-kablosuz-gaming-klavye-p-55090 Genişletmek için tıkla... Küçük bir şey arıyorum.
Megaxxmex Decapat Katılım 18 Nisan 2023 Mesajlar 168 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2025 #13 OneHandTr dedi: Şart değil ama olsa belki daha iyi olur. Ok tuşları yok Gayet güzel duruyor teşekkür ederim Küçük bir şey arıyorum. Genişletmek için tıkla... Çok oyun oynuyorsun küçük olsun dediğin için yüzde 60'lik önermiştim Madlions Mad68 bakabilirsin indirimle uyguna gelir.
OneHandTr dedi: Şart değil ama olsa belki daha iyi olur. Ok tuşları yok Gayet güzel duruyor teşekkür ederim Küçük bir şey arıyorum. Genişletmek için tıkla... Çok oyun oynuyorsun küçük olsun dediğin için yüzde 60'lik önermiştim Madlions Mad68 bakabilirsin indirimle uyguna gelir.