2500 TL'ye kodlama için klavye önerisi

Bütçe
2500 TL

PatricBateman

Centipat
Katılım
29 Ocak 2023
Mesajlar
152
Merhaba, bütçem 2.500₺. Kodlama için alacağım oyun için değil. Red veya Blue Switch fark etmez o yüzden. Kalite kokan ve beni uzun süreler götürebilecek şık bir şey arıyorum. Mümkünse bilek destekli.
 
Zaten o bütçelerde hep mekanik oluyor kodlama oyun vs. fark etmiyorki klavyenin amacı.
 
Biraz bütçe üstü olabilir atacaklarımdan 1 - 2 tanesi.

 
Biraz bütçe üstü olabilir atacaklarımdan 1 - 2 tanesi.

Attığınız iki klavyeyi daha önceden inceleme fırsatım olmuştu. Yorumunuz için teşekkürler öncelikle. İkiside gayet iyi klavyeler özellikle SteelSeries zaten bu işin ustasıdır. Beni üzen ikisindede bilek desteği yok yani belkide 6 saat boyunca aralıksız kod yazacağımdan bilek desteği benim için bi bakıma önemli. Asus olanının bilek destekli sürümü mevcut ama bana kalırsa gereksiz pahalı.
 
Attığınız iki klavyeyi daha önceden inceleme fırsatım olmuştu. Yorumunuz için teşekkürler öncelikle. İkisi de gayet iyi klavyeler özellikle SteelSeries zaten bu işin ustasıdır. Beni üzen ikisinde de bilek desteği yok yani belki de 6 saat boyunca aralıksız kod yazacağımdan bilek desteği benim için bir bakıma önemli. ASUS olanının bilek destekli sürümü mevcut ama bana kalırsa gereksiz pahalı.

Ofis için kullanacaksanız eğer, Gamepower tarzı klavyelere bakabilirsiniz hocam. Bilek destekleri oluyor onların genelde. Ucuz bir çözüm için onları inceleyebilirsiniz.
 

Geri
Yukarı