Baroque Picopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2020 #31 Revivmeooi dedi: 2500TL'ye aldığımız bir laptoptan ne bekliyorsunuz Genişletmek için tıkla... Bir şey beklemiyorum. Aynı fiyata daha iyisi varken daha kötüsünü almak... Neyse, sizin dediğiniz gibi olsun.
Revivmeooi dedi: 2500TL'ye aldığımız bir laptoptan ne bekliyorsunuz Genişletmek için tıkla... Bir şey beklemiyorum. Aynı fiyata daha iyisi varken daha kötüsünü almak... Neyse, sizin dediğiniz gibi olsun.
İmparator Şakan Hectopat Katılım 16 Ekim 2020 Mesajlar 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2020 #32 Neyse iyi akşamlar herkese çok teşekkür ederim benim için vakit ayırdığınız için.
PossibleTurco Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 6.270 Makaleler 34 Çözümler 29 29 Ekim 2020 #33 İmparator Şakan dedi: Adam haklı bence çok karıştırmayın. Ve dikkat ederim kardeşim çok sağ ol. Oyun elbette oynayacağım ama. Yeni oyunlar değil bunlar LoL MC gibi oyunlar. Genişletmek için tıkla... Onları açarlar zaten. Ben kendim kullandığım için Samsung önerdim bu arada. Çok memnunum. İyi ki almışım diyorum.
İmparator Şakan dedi: Adam haklı bence çok karıştırmayın. Ve dikkat ederim kardeşim çok sağ ol. Oyun elbette oynayacağım ama. Yeni oyunlar değil bunlar LoL MC gibi oyunlar. Genişletmek için tıkla... Onları açarlar zaten. Ben kendim kullandığım için Samsung önerdim bu arada. Çok memnunum. İyi ki almışım diyorum.