2500 TL'ye Laptop Tavsiyesi

Xeansus

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, kardeşim için notebook alacağım. Kendisi maliyeci. Office programları kullanacak ve film izlemek için kullanacak. Maksimum 2500 TL ile alabileceğim bir laptop tavsiye eder misiniz? Uzun zamandır takip edemiyorum piyasayı, yardımcı olursanız sevinirim.

Oyunda oynar diyorsan Lenovo V330-15ARR öneririm. Eğer dediğin gibi ise 1080p çözünürlüklü HP'nin Ryzen 3'lü 2000 TL bandında laptopları bulunmakta.
Direk marka model önerirmisin oyun oynamaz dediğim şekilde kullanacak. Lenovo Dell Asus markalarında biri olursa daha iyi olur HP lere güvenmiyorum pek.

ve
Bunlar nasıl ?

ve
Bunlar nasıl ?
Ryzen 3 bildiğim kadarıyla i3 7020u'dan daha performanslı (emin değilim.).Ek olarak Vega 3'te bariz bi şekilde Intel UHD 600'den performanslı. Bence seçiminizi Ryzen 3 2200u bulunduran bi laptoptan yana kullanın. Onun dışında o laptoplarda her türlü işinizi görecektir.

Ryzen 3 olanın ekran panel tipi belirtilmemiş ona dikkat ettim şimdi TN paneller iyi olmuyordu IPS,mva,va olmasıda gerekiyor birde onu unuttum
[/URL]

Arkadaslar ikisi arasında kaldım hangisini tercih eymeliyim?
Arkadaşlar Son bir cevap verirseniz konuyu kapatalım 2. el ürün düşünmüyorum. 256gb yada 240gb ssd li office programları kullanılacak flim izlenecek ve birde pubglite oynatacak kadar bir ekran kartı olan bir laptop ne tavsiye edersiniz bugün alacağım. fiyatıda 3500 e kadar olabilir. Sizin cevaplarınızı bekliyorum ona göre alım yapacağım teşekkürler .

Forumda sıkıntı var sanırım yeni mesaj yazamıyorum en son yazddığımın üstüne güncelliyor sürekli.

Son düzenleme:
Ryzen 3 olanın ekran panel tipi belirtilmemiş ona dikkat ettim şimdi TN paneller iyi olmuyordu IPS,mva,va olmasıda gerekiyor birde onu unuttum
[/URL]

Arkadaslar ikisi arasında kaldım hangisini tercih eymeliyim?
Arkadaşlar Son bir cevap verirseniz konuyu kapatalım 2. el ürün düşünmüyorum. 256gb yada 240gb ssd li office programları kullanılacak flim izlenecek ve birde pubglite oynatacak kadar bir ekran kartı olan bir laptop ne tavsiye edersiniz bugün alacağım. fiyatıda 3500 e kadar olabilir. Sizin cevaplarınızı bekliyorum ona göre alım yapacağım teşekkürler .

Forumda sıkıntı var sanırım yeni mesaj yazamıyorum en son yazddığımın üstüne güncelliyor sürekli.
URL'ler kırık göüküyor bakamıyorum. Geç cevap içinde kusura bakmayın gün içinde okuldan dolayı pek aktif olamıyorum. Eve geldiğimdede yorulmuş olduğumdan direk yatıyorum. Linkleri tekrar atarsanız bakayım.

Sunu almaya karar kıldım bu fıyata yada daha aşağı bir fiyata baska tavsıye varsa alabılırım dostum teşekkürler.
Office programları,Flim izleme ve birde pubg lite, cs go gibi oyun oynanıcak okadar yüksek grafikli oyunlar oynanmıcak dediğim şekilde kullanılacak. 8. nesil işlemci, 16gb ram ve 256 yada 240 gb ssd olması tercihim. TN ya da IPS panel olaması pek önemli değil onu kriter olarak düşünmekten vazgeçtim. mx230 nasıl bi kart gtx serisindeki karsılıgı neye denk gelir tam bilmiyorum ama incelediğim kadarıyla yeterli olacak gibi duruyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı