2500 lira bütçem var ve daha yukarısına çıkamıyorum. Bu iki oyunu (LOL-PUBG) FPS düşmesi olmadan rahatça oynasam yeterli. 2500 liraya bunu sağlayacak hazır kasa önerilerinizi alabilir miyim? Monitörüm var. Teşekkürler şimdiden.
Beklentim PUBG'de hiç drop olmadan 70-80 FPS almak, LOL'de de yine drop olmadan 100-120 FPS almak.
Açıkcası bilgisayar toplama işlerinde derin bir bilgiye sahip değilim, YouTube'dan bilgi edinmeye çalıştım. 1-2 videoda 2500 liralık bilgisayarlarda FPS testi yapıyorlardı PUBG için ve 70'in altına düşmüyordu. Sponsorlu videolar olduğu için güvenemedim. Güvenilir oluyor mu bu tip videolardaki bilgisayarlar acaba?
Açıkcası bilgisayar toplama işlerinde derin bir bilgiye sahip değilim, YouTube'dan bilgi edinmeye çalıştım. 1-2 videoda 2500 liralık bilgisayarlarda FPS testi yapıyorlardı PUBG için ve 70'in altına düşmüyordu. Sponsorlu videolar olduğu için güvenemedim. Güvenilir oluyor mu bu tip videolardaki bilgisayarlar acaba?
FPS'ler doğrudur, ancak PUBG'nin optimizasyonu olsun yapısı olsun illaki drop yersiniz. Ancak dediğiniz gibi bu fiyat bandında 70-100 FPS'leri görmeniz mümkün. Sadece çok yüksek sistemle oynayan arkadaşlarım var birlikte oynuyoruz onlar bile drop yiyorlar ara ara.
FPS'ler doğrudur, ancak PUBG'nin optimizasyonu olsun yapısı olsun illaki drop yersiniz. Ancak dediğiniz gibi bu fiyat bandında 70-100 FPS'leri görmeniz mümkün. Sadece çok yüksek sistemle oynayan arkadaşlarım var birlikte oynuyoruz onlar bile drop yiyorlar ara ara.
Can sıkıcı hale gelmediği sürece problem yok. Yani en azından 10 saniyede bir drop girmesini istemem çünkü şu anki sistemimde bu problemi yaşıyorum. 30 dakikalık bir oyunda 4-5 kez 1-2 saniyelik droplar gözardı edilebilir ama şu an 2-3 dakikada bir 10 saniye süren droplar yaşıyorum.