Bakacağım hocam gen3 slota gen4 takılabilirmi araştırdığımdaKasanızı açarsanız M2 slotunun yanında yazan bilgiye göre gen3 ya da gen4 olma ihtimali var. Slotta PCIE/SATA yazıyorsa gen3, PCIE yazıyorsa gen4'tür.
Gen3 slota gen4 takarsanız gen3 hızında çalışır. Siz ikinci SSD olarak mı takacaksınız?Bakacağım hocam gen3 slota gen4 takılabilirmi araştırdığımda
Bunu buldum önerilerde Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Aynen ben ikinci ssd olarak takacam peki ben o attığım linkteki ssd nasılGen3 slota gen4 takarsanız gen3 hızında çalışır. Siz ikinci SSD olarak mı takacaksınız?
Güzel alabilirsiniz.Aynen ben ikinci ssd olarak takacam peki ben o attığım linkteki ssd nasıl
teşekkürler hocam buyük ihtimalle onu alırım bide bunu buldum ama dram yokmuş sanırım bunda dramın ne olduğu hakkında pek bilgim yok önceki attığımı mı önerirsiniz yoksa bunumu https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-...ci-express-4-0-1-tb-m-2-fiyati,384023060.htmlGüzel alabilirsiniz.
Eğer işletim sistemini de yeni aldığınız SSD'e kuracaksanız G2 almanız daha mantıklı olur. DRAM SSD'lerde basitçe harita gibi düşünebileceğiniz bir sistem. Ama siz 2. SSD olarak aldığınıza göre depolama için alıyorsunuzdur, o zaman G3 alabilirsiniz. Ama M2 slotunuz gen3 ise G2 almanız daha mantıklı olur. Ancak büyük ihtimalle slotunuz gen4.Te
teşekkürler hocam buyük ihtimalle onu alırım bide bunu buldum ama dram yokmuş sanırım bunda dramın ne olduğu hakkında pek bilgim yok önceki attığımı mı önerirsiniz yoksa bunumu https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-...ci-express-4-0-1-tb-m-2-fiyati,384023060.html
Tamamdır hocam teşekkürler iyi gecelerEğer işletim sistemini de yeni aldığınız SSD'e kuracaksanız G2 almanız daha mantıklı olur. DRAM SSD'lerde basitçe harita gibi düşünebileceğiniz bir sistem. Ama siz 2. SSD olarak aldığınıza göre depolama için alıyorsunuzdur, o zaman G3 alabilirsiniz. Ama M2 slotunuz gen3 ise G2 almanız daha mantıklı olur. Ancak büyük ihtimalle slotunuz gen4.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.