2500 TL'ye M.2 SSD önerisi

Bütçe
2500

YusufHRN

Hectopat
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
Toshiba OCZ TR200 240gb
Anakart
ASRock H610M-HVS/M.2 R2.0
Merhaba, şu an Toshiba OCZ TR200 240GB SSD kullanıyorum ancak yer yetmediği için 1TB M.2 SSD almak istiyorum. Bütçem 2500 TL civarında. Birçok kişi Kioxia G2 öneriyor ancak ömrünün hızlı düştüğü ve çok ısındığı yönünde şikayetler var. İkinci elde garantili ve çok az kullanılmış Samsung 980 buldum, alınır mı? Yoksa 2600 TL'ye 1200 TBW değeri olan Corsair MP510'u mu tercih etmeliyim? Önerilerinizi bekliyorum.

Merhaba, şu an Toshiba OCZ TR200 240GB SSD kullanıyorum ancak yer yetmediği için 1TB M.2 SSD almak istiyorum. Bütçem 2500 TL civarında. Birçok kişi Kioxia G2 öneriyor ancak ömrünün hızlı düştüğü ve çok ısındığı yönünde şikayetler var. İkinci elde garantili ve çok az kullanılmış Samsung 980 buldum, alınır mı? Yoksa 2600 TL'ye 1200 TBW değeri olan Corsair MP510'u mu tercih etmeliyim? Önerilerinizi bekliyorum.

980 Evo'da DRAM yok, oyüzden almamanızı tavsiye ederim.

MP510 1TB ise tercih edilebilir. Exceria G2 ile aslında aynı donanıma sahip. G2'de ısınma kaynaklı sağlık düşüşü oluyor, bir SSD soğutucu ile rahatlıkla sıcaklık sorununu çözüp kullanabilirsinizde.

Corsair ve 980'de DRAM yok. Ben G2'de dram olmasından ötürü G2 tercih ederdim ama ömrü ve sıcaklıkları hakkında bilgim yok.
Corsair için DRAM mevcut.

Bilinen bir marka mı hiç ismini duymadım

MP510 1TB ise tercih edilebilir. Exceria G2 ile aslında aynı donanıma sahip. G2'de ısınma kaynaklı sağlık düşüşü oluyor, bir SSD soğutucu ile rahatlıkla sıcaklık sorununu çözüp kullanabilirsinizde.

Corsair epeyde baktığımda dram gözükmüyor var mı yok mu bilemiyorum ama sanırım Corsair alacağım ilerki zamanda alacağım ssd yi 2. Ssd yapar adam akıllı bir ssd alabilirim

Hmm slc önbellek var iş görür.

Bilinen bir marka mı hiç ismini duymadım

Corsair epeyde baktığımda dram gözükmüyor var mı yok mu bilemiyorum ama sanırım Corsair alacağım ilerki zamanda alacağım ssd yi 2. Ssd yapar adam akıllı bir ssd alabilirim
Epey kaynak bulmadığı zaman çoğunlukla boş bırakan bir site. Techpowerup'a güvenebilirsiniz bu konuda.

Aynı zamanda buraya:

Peki teşekkür ederim beni 2 yıl ana SSD olarak idare etsin yeter ki zaten 5 yıl garanti veriyorlar galiba
2 yıl rahat eder. Sonrasında Kingston Renegade gibi bir modele geçersiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı