2500 TL'ye masaüstü sistem tavsiyesi

Makaleler
2
Daha fazla  
Profil Kapağı
1522193036
Merhabalar Technopat izleyicileri. Benim yaklaşık 1 yıl önce aldığım MSI GE60 0ND laptopum var. 2300 TL'ye almıştım vatandan indirimle. Şu an 1700 TL'ye satabilirsin diyorlar. 2011 de aldığım Exper'in hazır çok dandik bir bilgisayarı var. Siz siz olun hazır almayın. Onu da 300'e satabileceğimi düşünüyorum. 2000+300 bütçem var diyebilirim. Eğer az farkla çok daha iyi ürün alabileceksem 50-100 TL daha koyabilirim. Sadece kasa toplar mısınız? Teşekkürler.

Bu arada Recep her videonu izliyor sayılırım. Başarılarının devamını dilerim. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Buyur, güç kaynağının yetersiz olduğunu düşünüyorsan çok yeterli. Ekran kartı yükteyken en fazla 487 Watt çektiğini gördüm toplam.

sst.png

Aslında güzel sistem. Ama şöyle bir sorun var ben beni öldürseniz bir daha hepsi burada dan alışveriş yapmam. :) Mümkünse Vatan'dan alabileceğim bir sistem toplar mısınız?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı