P Power_Kick12 Hectopat Katılım 14 Haziran 2014 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2015 #1 Herkese merhabalar. Kısmet ise bu ay içerisinde bu tarz bir bilgisayar toplamayı düşünüyorum. Düşüncelerinizi ve önerilerinizi bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Temmuz 2015
Herkese merhabalar. Kısmet ise bu ay içerisinde bu tarz bir bilgisayar toplamayı düşünüyorum. Düşüncelerinizi ve önerilerinizi bekliyorum.
JaroxJamaica Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2013 Mesajlar 15.148 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Temmuz 2015 #2 Topladığınız sistem gayet güzel fakat Fury model bellekleri genelde O.C amaçlı kullanıcılar tercih eder. Savage model bellekleri tercih ederseniz sanırım fiyattan kazanabilirsiniz. Bir araştırın derim.
Topladığınız sistem gayet güzel fakat Fury model bellekleri genelde O.C amaçlı kullanıcılar tercih eder. Savage model bellekleri tercih ederseniz sanırım fiyattan kazanabilirsiniz. Bir araştırın derim.
S SkullSword Hectopat Katılım 25 Haziran 2015 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2015 #3 Monitör 6ms kardeşim uygun olmaz. 5 ms alırsan eğer oyunlarda daha akııcı bir görüntü akışı elde edersin
Monitör 6ms kardeşim uygun olmaz. 5 ms alırsan eğer oyunlarda daha akııcı bir görüntü akışı elde edersin
P Power_Kick12 Hectopat Katılım 14 Haziran 2014 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2015 #4 Sistem sipariş verildi