2500 TL'ye Monitör dahil sistem Önerisi

derdem

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar eski MSI GE60 0nd-454tr model laptopumu 2150 TL'ye sattım. Yeni bir sistem dizmek istiyorum. Monitör dahil 2500 TL'ye toplayabileceğim en uygun sistem için bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

Daha önce masaüstü bilgisayarınız varmıydı eğer varsa şu parçalara ek bir de monitör eklerseniz 2500tl ye toplayabilirsiniz

Dosya Ekleri

• Adsız3.png
    44,9 KB · Görüntüleme: 434
Hocam öncelikle teşekkürler öneri için. ben şöyle bir sistem topladım sizce nasıl

Sizin topladığınız sistem kötü değil. Eğer o sistemi almak istiyorsanız harddiski wd blue serisinden almanızı öneririm.
Monitörü de 1080p almalısınız.

Alternatif.
Ara Toplam2.140,19 TL
Toplam KDV385,23 TL
Sepet Toplam Fiyatı2.525,42 TL
[TBODY] [/TBODY]

hocam bütçem kısıtlı biraz. Neden WD BLUE ve 1080p almamı öneriyosunuz açıklar mısınız ?

Teşekkür ederim hocam. R7 380 Gtx 960 dan iyi diye biliyorum. Yanlış mıyım ?

Ayrıca bu sisteme 500 PSU yeter mi ? Isınma sorunu yaşar mıyım ?

Hocam oyunlar için artık standart çözünürlük diyebiliriz 1080p. İsterseniz daha düşük çözünürlüklü bir monitör alıp ekran kartını r9 380 2g alabilirsiniz ama 960 ile aralarında çok fark yok. Size önerdiğim kasadaki güç kaynağı bu sistemi beslemeye yeter. Sisteminizde çok güç tüketen bileşen yok dolayısıyla ısı problemi de yaşamazsınız. Ben sadece 1080p çözünürlüklü alternatif sundum sizin sisteminizde güzel olmuş.

Son düzenleme:
R9 380 4g ile r9 380 2g arasında kayda değer bir fark var mi sizce

Ayrıca teknosa çalışanı arkadaş anakartın o sisteme yetersiz demiş . Maalesef anakarttan anlamıyorum onun ile ilgili yardımcı olur musunuz rica etsem

Hocam tabi 4G olursa daha iyi olur ayarları daha çok açabilirsiniz. Ama öyle ultra takıntılı birisi değilseniz 2G yeter size. Hele sizin seçtiğiniz monitörde daha rahat yeter. İsterseniz ekran kartını 2G alıp anakartı H81M-Pro Vd alabilirsiniz. Sistem için yetersizlik gibi bir durum yok. Anakart performansa etki etmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…