2500 TL'ye Monitör Dahil Sistem Toplama

Yer
Adıyaman
Merhaba arkadaşlar;

Technopat Sosyal e yeni katıldım ve bu ilk konum. Maksimum 2500 TL lik yanında monitör de dahil olan bir sistem önerir misiniz? Son çıkan ağır grafikli oyunları aşırı yüksek ayarlarda 60 FPS üzerinde oynayabileceğim bir sistem önerir misiniz? İyi günler.

Son düzenleyen: Moderatör:
yaptığınız sistem çok güzel 2600 ü bulsada sorun olmaz soğutucu ile beraber, peki şu sistem nasıl başka bir arkadaş önerdi tavsiyeniz için teşekkürler.

Benim yolladığım sistemin ekran kartı daha iyi. Ama SSD'ye bütçe açmak istiyorsanız o sistemi de alabilirsiniz.

Not: Ram'deki MHz değerinin performansı ne kadar etkilediğini bilmiyorum ama Technopat sistem tavsiyelerinde en üst seviye oyun sistemine bile 1600 MHz ram önerilmiş. 1866 MHz almak gereksiz olabilir.

Topladığınız sistem gerçekten çok güzel. Bunu alabilirim ancak bir kaç sorum olacak: o kasanın gücünün yetmeceğini düşünüyorum, onun yerine görseldeki kasa ve güç kaynağını alacağım, sorun olur mu sizce?

RAM'lerin hızını yükseltirim olmazsa 20 tl fln fark ediyor zaten, 280x kartların hepsi aynı mı ?Shappire nin de var daha pahalı. Power coloura güvenmeli miyim ? Ne derecede ısınıyor son olarak bu işlemciye soğutucu almam lazım mı bu bütçeyi geçmek istemiyorum iyi günler.

280x'lerde Powercolor veya Sapphire öneriyorlar. AMD de çok Powercolor önereni gördüm ve pişman olacağını sanmıyorum.

Kasa olarak ise Zalman'ı tercih edebilirsin, hiçbir sorun olmaz. Ben fazladan masraf olmasın diye sisteme güç kaynaklı kasa eklemiştim ama bu şekilde de uyguna geliyormuş.

Bu sistemi büyük olasılıkla alacağım ama önce diğer forumlarda da paylaşıyım. Bakalım genel okeylerse alacağım çok teşekkür ederim iyi akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…