yws1n Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 180 Salı 21:59 #1 2-2.5k civarı bütçem var, ilk motorum için alacağım. Önerilerinizi bekliyorum. Şehir içinde kullanacağım benim bulduğum modeller bunlar. Dosya Ekleri IMG_1573.png 183,2 KB · Görüntüleme: 10
2-2.5k civarı bütçem var, ilk motorum için alacağım. Önerilerinizi bekliyorum. Şehir içinde kullanacağım benim bulduğum modeller bunlar.
elwish Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 57 Çözümler 1 Yer Turkey,Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaynakçı :) Salı 22:14 #2 yws1n dedi: 2-2.5k civarı bütçem var, ilk motorum için alacağım. Önerilerinizi bekliyorum. Şehir içinde kullanacağım benim bulduğum modeller bunlar. Genişletmek için tıkla... Bu kadar fiyatı bunlara vermek yerine scoyco markasına bakmanızı öneririm ( şahsi düşüncem)
yws1n dedi: 2-2.5k civarı bütçem var, ilk motorum için alacağım. Önerilerinizi bekliyorum. Şehir içinde kullanacağım benim bulduğum modeller bunlar. Genişletmek için tıkla... Bu kadar fiyatı bunlara vermek yerine scoyco markasına bakmanızı öneririm ( şahsi düşüncem)
yws1n Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 180 Salı 22:32 #3 elwish dedi: Bu kadar fiyatı bunlara vermek yerine scoyco markasına bakmanızı öneririm ( şahsi düşüncem) Genişletmek için tıkla... öneriniz nedir peki
elwish dedi: Bu kadar fiyatı bunlara vermek yerine scoyco markasına bakmanızı öneririm ( şahsi düşüncem) Genişletmek için tıkla... öneriniz nedir peki
eminzsei Hectopat Katılım 30 Ekim 2022 Mesajlar 1.262 Makaleler 4 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 10:43 #4 yws1n dedi: Öneriniz nedir peki. Genişletmek için tıkla... MC82 veya MC83 ek olarak tempest h2o.
ryallen Hectopat Katılım 10 Şubat 2022 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 13:13 #5 Bunlara bence de bu kadar verilmez motomaxdeki eldivenler gereksiz bir şekilde aşırı pahalı
Y.Can Aydın Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 1.207 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Dün 13:40 #6 yws1n dedi: 2-2.5k civarı bütçem var, ilk motorum için alacağım. Önerilerinizi bekliyorum. Şehir içinde kullanacağım benim bulduğum modeller bunlar. Genişletmek için tıkla... Kışlık istiyorsan Vexo Vanguard veya Tempest bakabilirsin.Yazlık için maalesef önerim yok.
yws1n dedi: 2-2.5k civarı bütçem var, ilk motorum için alacağım. Önerilerinizi bekliyorum. Şehir içinde kullanacağım benim bulduğum modeller bunlar. Genişletmek için tıkla... Kışlık istiyorsan Vexo Vanguard veya Tempest bakabilirsin.Yazlık için maalesef önerim yok.