Merhaba değerli dostlar,
Kendime bir oyun mouseu arıyorum. Genelde Valorant, CS2 gibi FPS tarzı oyunlar oynuyorum. Şu anda kullandığım mouse Rampage SMX-R20 SPECTER. Farenin kendisinde bir sorun yok, ancak Valorant gibi oyunlarda flick atarken ve 360 derece dönmede sorun yaşıyorum.
Bütçem 2500 TL en fazla, ancak 2000 TL civarında güzel bir kablosuz mouse bulursanız sevinirim. Biraz forumları inceledim ve mouse tutuşlarından bahsetmişler, ancak bu konuda pek bilgim yok. Şu an kullandığım mouse gibi tutuyorum. El ölçülerimi tam bilmiyorum, boyum 1.84 ve yaşım 16. yaşıma göre biraz büyük bir elim var, ama şu an kullandığım mouse elime tam geliyor, sadece bir tık küçük kalıyor.
İyi forumlar dilerim. İşte bulduğum bazı Mouse'lar:
Dareu A950 Pro 4K Ultra
VXE R1 Wireless Mouse
wraithesports.com
Darmoshark M3S Wireless
wraithesports.com
DeLUX M800Ultra
Kendime bir oyun mouseu arıyorum. Genelde Valorant, CS2 gibi FPS tarzı oyunlar oynuyorum. Şu anda kullandığım mouse Rampage SMX-R20 SPECTER. Farenin kendisinde bir sorun yok, ancak Valorant gibi oyunlarda flick atarken ve 360 derece dönmede sorun yaşıyorum.
Bütçem 2500 TL en fazla, ancak 2000 TL civarında güzel bir kablosuz mouse bulursanız sevinirim. Biraz forumları inceledim ve mouse tutuşlarından bahsetmişler, ancak bu konuda pek bilgim yok. Şu an kullandığım mouse gibi tutuyorum. El ölçülerimi tam bilmiyorum, boyum 1.84 ve yaşım 16. yaşıma göre biraz büyük bir elim var, ama şu an kullandığım mouse elime tam geliyor, sadece bir tık küçük kalıyor.
İyi forumlar dilerim. İşte bulduğum bazı Mouse'lar:
Dareu A950 Pro 4K Ultra

Dareu A950 Pro 4K Ultra Hafif Wireless Gaming Mouse - Siyah
Dareu A950 Pro 4K Ultra Hafif Wireless Gaming Mouse - Siyah Temel Özellikler: Düğme: sol, sağ, kaydırma tekerleği, ileri, geri, alt mod düğmesi, alt DPI düğmesi (BT eşleştirme)Sensör: PAW3395MCU: Nordic 52833Mikro anahtar: Kailh siyah GM8.0, 80 milyon ömürlüKablolu ve 2.4G: 400/800/1600...
shop.connectgame.com.tr

VXE R1 Wireless Mouse
Önemli: VXE R1 Wireless Mouse ürününün Pro - Pro Max modelleri, VGN Dragonfly 4K Hz USB Reciever Dongle ürünü ile uyumluluk göstermektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha...

Darmoshark M3S Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...

Son düzenleme: