2500 TL'ye mouse önerisi

Bütçe
1000-2500
Hocam kulaklıklarına ne diyorsunuz bu markanın.
Öncelikle yorumumu belirtmeden önce,lütfen konuyu karıştırmamak açısından ayrı olarak konu açın bundan dolayı hem konuyu karıştırırsınız hemde uyarı yiyebilirsiniz konuya döndüğümüzde ise kulaklık olarak 2 modeli var ben v9 proyu baz alıcam diğerinle herşeyi aynı zaten tasarım dışında farkları yok,bütçesine göre mükemmel bir kulaklık 360° ses alma özellikli ai destekli gürültü engellemesi,tri mode bağlantı ve çoklu platform desteği,Profesyonel eSpor için C-Media Çipi,ses ekolayzır özelleştirme,250 saate kadar çalışma ,özelleştirebilir mod,40 metreye kadar kablosuz bağlantı desteği,kablosuz olmasına rağmen 15ms gecikmeye sahip bu iyi birşey,7.1 ses desteği bulunuyor ve en önemli özellik ise ürünün sürücüleri 53mm bu çok iyi birşey çünkü bildiğimiz markaların bile bunun 2 3 katı fiyattaki kulaklıklarında genelde 40mm sürücü bulunuyor ancak bunda çok daha uygun fiyata 53mm sürücü sunulmuş ve özelliklerine göre mükemmel bir kulaklık olduğunu söyleyebilirim ayrıca şunu da eklemek istiyorum sırf kulaklık değil birçok ekipman için söyleceğim mchose gibi markalar çok bilinmeyip çin markası denilsede bildiğimiz logitech'e steelseries'e göre çok daha iyiler ve ucuzlar ancak bu kulaklığın tek eksisi şu yeni geldiği için tam net bir inceleme yok o yüzden tam kalite hakkında birşey diyemiyecem,elimizdeki videolara göre fena durmuyor ses kalitesi de iyi gibi,onun dışında alınır.

Hocam şu an Scyrox V8 ve Royal Kludge M3'ün çok arasında kaldım. Rk M3'ün skatezleri falan kötü ama onun dışında çok iyi ve tam F/P'lık. Sizin önerdiğiniz "Fantech Helios II Pro s" mouse bu ikisine kıyasla sensörü bir nesil eski ve IPS değeri düşük (biliyorum farkı anlamayacağım ama bu da bir kriter sonuçta) ama Fantech ve Scyrox V8 aynı Mcu'yu kullanıyor fakat rk M3'ün hangi mcu kullanıyor olduğundan emin değilim bir yerde "geehy aPM32F465ceu6" kullanıyor diye görmüştüm ve bu mcu Scyrox V8 ve Fantech Mcu'sundan iyi demişler yanlışta olabilir sizce hangisini almalıyım?

Hayır eski nesil değil eskisinin yenilenmiş yükseltilmiş versiyonu o iki farenin sensörü ile eşit performansta arasından en iyi mouse Fantech şu anda zaten bu mouseyi öne çıkaran şey malzeme mcu sensör kalitesi,Ips değeri düşük olmasını anlamazsınız bile sırf daha yüksek diye daha iyi olmuyor,ancak illa ikisi arasından seçim yapacaksanız V8 daha iyi.

Hocam Scyrox V8 ve Fantech arasındaki fark nedir? Neden Scyrox v8'i öneriyorsunuz?

Hocam Scyrox V8 ve Fantech arasındaki fark nedir? Neden Scyrox v8'i öneriyorsunuz?
V8 Hafifliği ve sensöründen dolayı öneriyorum ancak kalite konusunda bütün hafif mouseler gibi v8 de hafif olduğu için pek iyi değil ancak Fantech daha iyi dememin sebebi de sensörü daha düşük gibi görünmesine rağğmen scyrox v8'deki ile aynı güçte olması ve içindeki mcu vs malzeme kalitesi olarak mükemmel olması herkes o yüzden öneriyor,oda hafif bir mouse o yüzden bana sorarsanız en iyisi Fantech.

Teşekkürler hocam.

Birkaç haftadır Fantech'i kullanıyorum takıldığın bir şey varsa sorabilirsin. Sabah cevaplarım.

Birkaç haftadır Fantech'i kullanıyorum takıldığın bir şey varsa sorabilirsin. Sabah cevaplarım.

Hocam bende V8 ve Fantech arasında kaldım. Sizce objektif hangisi daha mantıklı olur Fantech'in - ve + yönlerini söyler misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…