7 749715 Picopat Katılım 26 Ocak 2024 Mesajlar 999 Çözümler 5 20 Şubat 2024 #11 Kaan Diktaş dedi: Blue değil zaten. Tok bir sese sahip kendisi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Linear Switch yazıyor hocam sitede. Genişletmek için tıkla... Bu hiç olmadı şimdi ya sesi zaten şu an kullandığım klavyeye benziyor red Switch gibi. Bana daha sesli bir şey lazım. Teşekkürler yine de.
Kaan Diktaş dedi: Blue değil zaten. Tok bir sese sahip kendisi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Linear Switch yazıyor hocam sitede. Genişletmek için tıkla... Bu hiç olmadı şimdi ya sesi zaten şu an kullandığım klavyeye benziyor red Switch gibi. Bana daha sesli bir şey lazım. Teşekkürler yine de.
K Kaan Diktaş Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 13.613 Çözümler 31 Yer İstanbul 20 Şubat 2024 #12 749715 dedi: Bu hiç olmadı şimdi ya sesi zaten şu an kullandığım klavyeye benziyor red Switch gibi. Bana daha sesli bir şey lazım. Teşekkürler yine de. Genişletmek için tıkla... En iyi öneri odur hocam siz bilirsiniz.
749715 dedi: Bu hiç olmadı şimdi ya sesi zaten şu an kullandığım klavyeye benziyor red Switch gibi. Bana daha sesli bir şey lazım. Teşekkürler yine de. Genişletmek için tıkla... En iyi öneri odur hocam siz bilirsiniz.