arananadambaran Hectopat Katılım 23 Şubat 2015 Mesajlar 38 25 Haziran 2015 #11 ALONEBOY dedi: Dediğim gibi başka birine farklı bir sistem önermiştim oradan kalmış. WATT konusunda pek kesin bir şey söyleyemem maalesef ne desem yalan olur.Vatan bilgisayara toplamak için gittiğinizde kaç W almanız gerektiğini söylerler. Genişletmek için tıkla... Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim monitörden kısarak bir sistem topladım belki birinin işine yarar
ALONEBOY dedi: Dediğim gibi başka birine farklı bir sistem önermiştim oradan kalmış. WATT konusunda pek kesin bir şey söyleyemem maalesef ne desem yalan olur.Vatan bilgisayara toplamak için gittiğinizde kaç W almanız gerektiğini söylerler. Genişletmek için tıkla... Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim monitörden kısarak bir sistem topladım belki birinin işine yarar
A ALONEBOY Hectopat Katılım 11 Ocak 2015 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2015 #12 Yalnız önerdiğiniz monitörde DVI yada HDMI girişi yok sadece VGA var arananadambaran dedi: Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim monitörden kısarak bir sistem topladım belki birinin işine yarar Eki Görüntüle 80663Eki Görüntüle 80664Eki Görüntüle 80665 Genişletmek için tıkla...
Yalnız önerdiğiniz monitörde DVI yada HDMI girişi yok sadece VGA var arananadambaran dedi: Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim monitörden kısarak bir sistem topladım belki birinin işine yarar Eki Görüntüle 80663Eki Görüntüle 80664Eki Görüntüle 80665 Genişletmek için tıkla...