2500 TL'ye projeksiyon önerisi

Bütçe
2500

VeiiW

Centipat
Daha fazla  
Projeksiyon cihazı almayı düşünüyorum öneri var ise guzel olur 2500 TL bütçem var Bu nasıldır? Film izlemeyi düşünüyorum ve bilgisayardan bağlanırsa iyi olur benim için.

Yıllardır projeksiyon kullanan niri olarak diyebilirim ki uygun fiyatlı projeksiyon cihazları genelde mutlu etmiyor. Güzel bir görüntü için en az 1080p ve 2000ANSİlümenden daha yüksek ışık gücü gerekiyor. Uzun ömürlü olması için Led veya lazer olması gerekiyor. Bu sefer de fiyat çok yükseliyor. 200Ansilümenle zifiri karanlıkta ancak görüntü alırsın. Gecenin köründe odana sokak lambasının ışığı girse bile görüntü bozulmaya başlar.

Daha önce 500ansilümen xiaominin projeksiyonunu kullanıyordum ve sadece geceleri kullanabiliyordum. Şimdi 3000ansilümen bir cihazım var ve odada lambader yanık olsa bile düzgün bir görüntü alabiliyorum.

Aşırı kalitesiz, projeksiyon düşük bütçeler için her zaman hayal kırıklığıdır, fiyat performans denilebilecek projeksiyonlar bile ortalama düşünülen fiyatların çok üstünde. Düşük bütçeli projeksiyonlar yeni bir teknolojik alet kullanmanın heyecanıyla sadece 1-2 gün kullanılıp sonra bir köşede duruyor.

Son düzenleme:

Bende arkadaşımın anlattıklarından sonra vazgeçtim çok teşekkür ederim zaman harcadığınız için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…