2500 TL'ye PS3 mü direksiyon seti mi?

FozyMen

Hectopat
Makaleler
2
Yer
Rüsselsheim
Daha fazla  
2500 TL bütçem var PS3 mü yoksa başka konsollar falan mı önerirsiniz?

2500 TL bütçem var PS3 mü yoksa başka konsollar falan mı önerirsiniz?

Yani sizi bilmem ama cidden çok iyi param varsa direksiyon setini alırım ama 2500 TL çok az gram zevk almazsınız hocam PS3 alın suyunu çıkarana kadar her oyunu oynayın hatta bence elinizde tutun ileride çocuklarınıza gösterirsiniz.

valla bende ps3 tarafındayım bide direksiyon seti alırsam sarmaz diye korkuyorum

Hocam 2.5k ya bulduğunuz direksiyon setinin ismini öğrenebilir miyim? Bu aralar direksiyon setlerine bakıp duruyorum hepsi çok pahalı.

Güçlü bir PC niz varsa direksiyon seti sarar yoksa o paraya Xbox One-One S alin geçin.

Vallahi bende PS3 tarafındayım bir de direksiyon seti alırsam sarmaz diye korkuyorum.

2500 fiyat bandındaki direksiyon setleri sarmaz G29 falan olsa direkt alın bence derdim.

Hocam 2.5k ya bulduğunuz direksiyon setinin ismini öğrenebilir miyim? Bu aralar direksiyon setlerine bakıp duruyorum hepsi çok pahalı.
Driving Force GT

Güçlü bir PC niz varsa direksiyon seti sarar yoksa o paraya Xbox One-One S alin geçin.
RX 560 Ryzen 3 1200 1 TB HDD 240 GB SSD sistemim var

Bilmiorum ya Xbox One daha iyi bence.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…