2500 TL'ye R5 5600 için anakart önerisi

Bütçe
2500 TL
Merhaba, maximum 2.500 TL'ye kadar anakart önerir misiniz? Kullandığım kasa türü Aero cool Tomahawk ve işlemci soğutucu kule tipi Dark frezer X128 bu ebatlar da kullanabileceğim 2.500 TL'ye anakart önerir misiniz?

Bunda herhangi bir BIOS güncellemesine gerek var mı ayrıca şu kısım aklıma takılıyor benim çift fanlı kule tipi soğutucum var da Dark frezer X128 ebatların da sorun yaratır mı montaj konusun da.

1672410592559.png

Bunda herhangi bir BIOS güncellemesine gerek var mı ayrıca şu kısım aklıma takılıyor benim çift fanlı kule tipi soğutucum var da Dark frezer X128 ebatların da sorun yaratır mı montaj konusun da.

Eki Görüntüle 1618155

Slorun yaratmaz diye düşünüyorum soğutucu. BIOS güncelleme hakkında eğer gerek varsa da alırken arayıp BIOS güncellemesini yapmalarını isterseniz yapacaklardır muhtelemen.

Slorun yaratmaz diye düşünüyorum soğutucu. BIOS güncelleme hakkında eğer gerek varsa da alırken arayıp BIOS güncellemesini yapmalarını isterseniz yapacaklardır muhtelemen.

Ben bunu Sinerji'den değil de farklı bir siteden almayı planlıyorum daha uygununu buldum aynı şekilde orayla da iletişime geçsem sorun olur mu?

Hayır tabii ki de. Güvendiğiniz siteden alsanızda yaparlar.

Teşekkür ederim dostum yardımların için son olarak bir şey sormak istiyorum benim şu anda aktif kullandığım ASRock A320M-HDR4.0 modeli var bunun ile aldığım anakart arasın da ne gibi farklılıklar var mesela veya karşılaştırabileceğim bir site var mıdır?

1672417318990.png

Teşekkür ederim dostum yardımların için son olarak bir şey sormak istiyorum benim şu anda aktif kullandığım ASRock A320M-HDR4.0 modeli var bunun ile aldığım anakart arasın da ne gibi farklılıklar var mesela veya karşılaştırabileceğim bir site var mıdır?

Eki Görüntüle 1618279

Hocam A320 de M.2 desteği yok diye biliyorum artık bu B550'de M.2 slotu olacak. OC de yapılmıyor A320 ile. A320 PCI Express 3.0 iken B550 4.0. Yani ekran kartından daha fazla verim alırsın. Karşılaştırma içinse googlea A320M vs B550M yazabilirsin.

Hocam A320 de M.2 desteği yok diye biliyorum artık bu B550'de M.2 slotu olacak. OC de yapılmıyor A320 ile. A320 PCI Express 3.0 iken B550 4.0. yani ekran kartından daha fazla verim alırsın. Karşılaştırma içinse googlea A320M vs B550M yazabilirsin.

ASRock A320'de M.2 desteği var ama diğerleri yok haklısın :) tamam teşekkür ederim desteklerin için sağ ol.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı