Sistemi ne sen sor ne ben söyleyeyim.
Monitör: MSİ G274 QPF QD
Kulaklık: HyperX Alpha Wireless
Mouse: ASUS ROG GLADIUS III AimPoint
Klavye: Z11
Telefon: S20FE
GamePad: GC30 V2
Asus ROG Strix Scope RX Red Switch IP57 Türkçe Mekanik Oyuncu Klavye Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Asus ROG Strix Scope RX Red Switch IP57 Türkçe Mekanik Oyuncu Klavye Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Gayette değer, ne zaman bozulacağı belli olmayan garantisiz ürünlere göre kaliteli ve şık klavye. Yazılımı da güzel, kendi hafızasında RGB de tutabiliyor.
Gayette değer, ne zaman bozulacağı belli olmayan garantisiz ürünlere göre kaliteli ve şık klavye. Yazılımı da güzel, kendi hafızasında RGB de tutabiliyor.
Verdiğin linkler yeter. Sorun yaşadığında bekleme süresi ve olası kargo ücretini düşünemiyorum bile.
Kaç klavye kullandınız? Her klavye tutmuyor. Çoğu bilgisayar açılınca yazılımla senkronize çalışıyor. Mesela hiç Razer klavye kullandınız mı? Ben kullandım ve her PC açılışında iğrenç gökkuşağı renklerine maruz kalıyorsunuz. Hele PC değiştirdiğinizde yada MacBook kullandığınızda Razer yazılımı yoksa sürekli öyle kalıyor.