2500 TL'ye Red Switch klavye önerisi

Verdiğin linkler yeter. Sorun yaşadığında bekleme süresi ve olası kargo ücretini düşünemiyorum bile.

Kaç klavye kullandınız? Her klavye tutmuyor. Çoğu bilgisayar açılınca yazılımla senkronize çalışıyor. Mesela hiç Razer klavye kullandınız mı? Ben kullandım ve her PC açılışında iğrenç gökkuşağı renklerine maruz kalıyorsunuz. Hele PC değiştirdiğinizde yada MacBook kullandığınızda Razer yazılımı yoksa sürekli öyle kalıyor.
Dostum, Aliexpress üründe ufak çizik bile olsa ürüne ödediğin paranın neredeyse tamamını geri ödüyor. Ayrıca GMK67 kailh soket ve hot swappable. Neden bozulsun düzgün kullandığın sürece? PCB öyle kolay kolay bozulmaz, switch bozulsa yenisini takarsın. Önerdiğin ASUS klavye de öyle bir şey yok. MacBook'da 3. parti Razer yazılımı ile renkler kontrol ediliyor Razer ürünlerinde. Ortalama 12-13 tane klavye dizdim sattım ve 10-11 tane de klavye değiştirdim, hepsini de en az 5-6 ay kullandım.
 
Verdiğin linkler yeter. Sorun yaşadığında bekleme süresi ve olası kargo ücretini düşünemiyorum bile.

Kaç klavye kullandınız? Her klavye tutmuyor. Çoğu bilgisayar açılınca yazılımla senkronize çalışıyor. Mesela hiç Razer klavye kullandınız mı? Ben kullandım ve her PC açılışında iğrenç gökkuşağı renklerine maruz kalıyorsunuz. Hele PC değiştirdiğinizde ya da MacBook kullandığınızda Razer yazılımı yoksa sürekli öyle kalıyor.

Olası kargo derken? Çoğu üründe kargo beleş AliExpress'den söylenen.
 
Olası kargo derken hocam. Çoğu üründe kargo beleş aliexpressden söylenen.
Ayrıca iade ederken de kargo ücreti ödenmiyor teknik kusur var ise. Ki kusur var ise kısmi iade talebi açınca ürünün parasını komple iade ettikleri, ürün sizde kalsın dedikleri bile oluyor.
 
Arkadaş klavyenin numdap olmasını ve bilindik bir model olmasını istemiş.
 
Şu model olması gerek değil mi hocam
Amazon.com.tr
Diğer arkadaşın gönderdiklerinde mavi beyaz yoktu.
O attığınız linkteki 1400mah ve sadece 3 pin switch destekliyor hocam almanızı tavsiye etmem. Attığım linkten almanız daha iyi olur. Benim bahsettiğim attığımız linkteki mavi olan.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı