2500 TL'ye RX 6600 sistem için güç kaynağı önerisi

wexoas

Decapat
Daha fazla  
Uzun süredir yaşadığım bir problem vardı. Güç kaynağım ile alakalı ve en sonunda patlak verdi ve bozuldu. Bozulan güç kaynağım 650 Watt'dı.(DeepCool)

Sistem:
RX6600.
Ryzen 5 5500.

Sistemim için gerçekten beni yormayacak bir PSU'ya ihtiyacım var. Güç kaynağı için bütçem 2500 TL civarında. Eğer çok uçuk fiyatlı olmazsa kasa ile birlikte de önerebilirsiniz.

DN ve BPA o fiyata alınmayacak güç kaynakları. Bir tek A-BNL iyi aralarından.

Nedenini açıklar mısınız?
İkisinin de 12V hattındaki regülasyon performansı zayıf. Ayrıca eldeki verilere göre DN modeli, ATX ripple sınırlarını aşıyor. Her iki model de grup regülasyonlu (bpab modelide yüksek ihtimalle öyle) ve düşük maliyetli üniteler. O fiyata tercih edilesi değiller.

İkisinin de 12V hattındaki regülasyon performansı zayıf. Ayrıca eldeki verilere göre DN modeli, ATX ripple sınırlarını aşıyor. Her iki model de grup regülasyonlu (bpab modelide yüksek ihtimalle öyle) ve düşük maliyetli üniteler. Tercih edilesi değiller.
Teşekkürler bilgilendirme için. Çokta güçlü bir makina çalıştırmayacağı için bana kalırsa bunlar bile fazla ama şu ürünede bakabilir.

Teşekkürler bilgilendirme için. Çokta güçlü bir makina çalıştırmayacağı için bana kalırsa bunlar bile fazla ama şu ürünede bakabilir.
Fiyatı pahalı. Ripple değerleri rakiplerine göre kötü.(Filtrelemedeki kapasitörlerde aynı şekilde kötü. Noname.) Alternatifleri varken pek anlamlı değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı