2500 TL'ye sessiz fan önerisi

boraboracikoglu

Centipat
Daha fazla  
Fiyatın illa 2500 olmasına gerek yok 3500'e kadar olur. Çok kaliteli bir şey olmasına gerek yok idare etsin yeter. Ses yapması çok sorun olmaz fakat motor gibi de bağırmasın yeter.

Şunu buldum nasıl? Amazon.com.tr

Toplam kaç tane alacaksınız?

akasa hava akımı olarak aralarında çok ufak fark var ses olarak ikisinin de sessiz çalışacağını düşünüyorum.

Dediğinize bakacağım hocam da ben şeyi merak ediyorum. Bu fanları ben nasıl takacağım kasayı yeni aldım ayrıca fanlar hakkında pek bilgim yok. 5 tane alacağım bir de.

Dediğinize bakacağım hocam da ben şeyi merak ediyorum. Bu fanları ben nasıl takacağım kasayı yeni aldım ayrıca fanlar hakkında pek bilgim yok. 5 tane alacağım bir de.

Arcti fanların birbirine bağlanması için güzel kablolarla geliyor. Akasa'ya göre 2.el piyasasıda sağlam.
Ayrıca aksaya göre daha sessiz. Ben olsam Artic'leri alırdım.

Arcti fanların birbirine bağlanması için güzel kablolarla geliyor. Akasa'ya göre 2.el piyasasıda sağlam.
Ayrıca aksaya göre daha sessiz. Ben olsam Artics'leri alırdım.

Peki hocam büyük ihtimalle Artics'leri alırım teşekkür ederim yardımınız için.

Toplam kaç tane alacaksınız?

akasa hava akımı olarak aralarında çok ufak fark var ses olarak ikisinin de sessiz çalışacağını düşünüyorum.

Eğer şekil şukul derdi yoksa tek geçerim.

Kasam da 2x14 ve daha yavaş çalışan Apache Black 12 modeli var oldukça memnunum. İçerisine almadığı ve attırmadığı hava yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…