2500 TL'ye sistem tavsiyesi

• Konuyu başlatan FeasT
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 22
  • Görüntüleme 2.321

FeasT

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, 2500 liraya güzel bir oyun bilgisayarı toplamak istiyorum bir de yurt dışından toplamak istersem gümrükte sorun olur mu ?

Son düzenleyen: Moderatör:
asdf.jpg

Gümrükten geçerken Türkiye'deki parayla aynı fiyatlara denk gelir.

İsteyip istemediğin bileşenleri yazarsan daha makul fiyatlarda toplayabilirim. Şimdilik bunları önerdim. Hiçbir şeyden kısmadım, işlemci, SSD, HDD, RAM, soğutucu gibi. Fakat kasayı değişmek isteyebilirsin.

Monitör olarak http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/pr...Monitör,103452,504960,1140807.html?langId=-14 öneririm. Vatan'da 388 TL iken burada 329 TL.

Screenshot_2015-01-15-20-00-25.jpg
Screenshot_2015-01-15-20-00-34.jpg

cido_6 teşekkürler. Üstteki arkadaşın önerdiği pcyle senin monitörü almaya karar verdim. Hafta sonu indirim olunca alacağım. İkinize de teşekkürler :)

Eki Görüntüle 43101
Gümrükten geçerken Türkiye'deki parayla aynı fiyatlara denk gelir.

İsteyip istemediğin bileşenleri yazarsan daha makul fiyatlarda toplayabilirim. Şimdilik bunları önerdim. Hiçbir şeyden kısmadım, işlemci, SSD, HDD, RAM, soğutucu gibi. Fakat kasayı değişmek isteyebilirsin.
Everest kasa mı ? Kasa değilde çöp diyebiliriz ona. 200r tercih edin.

Arkadaşlar yarın parçaları alacağım ama kasa konusunda ne yapmalıyım ? İki arkadaş da farklı söyleyince bilemedim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı