2500 TL'ye Sistem Tavsiyesi

gamez34

Hectopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar uzun süredir piyasada yoktum, askerdeydim. Yeni bitti askerlik. 2500tl ye sadece kasa toplıyıcam. Birkaç sorum var.
RAM olarak mhz zi yüksek bir RAM mi almak mantıklı cl9 1600mhz lerden mi almak mantıklı ?
Anakart olarakta 350-400tl bütçem var bu fiyata alabileceğim en iyi kart hangisidir?
Ekran kartı olarakta r9 285 düşünüyorum.
İşlemci fx8300 olacak.
Bana yardımcı olur musunuz bir de bir arkadaşım hafta sonu vatandan alırsan daha fazla indirim yaparlar dedi. Aslı astarı var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Buna bakabilirsin.
2550gtx970.PNG

Ara Toplam2.159,84 TL
Toplam KDV388,77 TL
Sepet Toplam Fiyatı2.548,61 T
[TBODY] [/TBODY]
Arkadaşım iyi bir sistem topladım sinerji.gen.tr`den güvenli bir site bu parçaları alabilirsin.

Ram Mhz'zi olarak bütçeye 1866Mhz sığdırabilirsin ancak 350-400TL ye satılan anakartların neredeyse hepsi 1600Mhz destekliyor.

Ram'lerde CL(X) işlem gecikme süresidir Ram'de Mhz ne kadar yüksek olursa geçikme süreside o kadar artar mesela çoğu CL9 Ram'ler 1600 Mhz oluyor ancak 50-100TL fazla daha katılırsa bu CL9 da 1866Mhz'e çıkabilirsiniz anlamına gelir ama anakartınız 1600Mhz'nin üstünü desteklemiyorsa 1866Mhz gitmenin bir manası olmaz 1600Mhz işlev görür ve pekte sağlıklı olucağını düşünmüyorum.

Benim yakında toplayacağım sistem;

asd.png

Şahsen böyle bir sistem öneririm sana Ram'ler çift modül olduğu zaman daha verimli çalışır.
Bütçemi eğer biraz zorlarım dersen;

ZALMAN Z3 PLUS MidT ATX PENCERELİ SİYAH KASA - Vatan Bilgisayar

Çok iyi gider diye düşünüyorum. :)

Bu sistemi topladım arkadaşlar sizce daha iyisi olabilir mi ? Bu fiyat aralığında ?

Dosya Ekleri

• intel.jpg
    intel.jpg
    81,1 KB · Görüntüleme: 428
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı