2500 TL’ye sistem toplama

Böyle bir ekran kartı almak istiyorsanız en az 5000 - 6000TL. Eğer bütçeniz varsa almaktan sıkınti çıkmaz. Ama 3000 TL ise üzgünüm daha düşük bir ekran kartı bulmalısınız.
1550 TL gibi fiyata alsam anakart ram işlemciyi de 1500TL'ye alsam (Ryzen 5 2600, B450 Pro, 8GB Ram) iş görür mü? Darboğaz yapar mı?

1550 TL gibi fiyata alsam anakart RAM işlemciyi de 1500TL'ye alsam (Ryzen 5 2600, B450 PRO, 8 GB RAM) iş görür mü? Darboğaz yapar mı?

1500'e bulabiliyorsanız helal olsun. Alın. Ki bulamazsınız.

1500'e bulabiliyorsanız helal olsun. Alın. Ki bulamazsınız.
Gskills 8GB Ram, 2600, B450 Pro MSİ sanırsam 1650TL gibi bir fiyat vardı aynı satıcı satıyor hepsini toplu alırsam belki 1500 TL yapar diyr düşünüyorum

G.Skill 8 GB RAM, 2600, B450 PRO MSI sanırsam 1650TL gibi bir fiyat vardı aynı satıcı satıyor hepsini toplu alırsam belki 1500 TL yapar diyr düşünüyorum.

Kasa ve PSU SSD ne olacak peki? Kasa olmasa bile PSU ve HDD'siz çalışmaz sistem.

Kasa ve PSU SSD ne olacak peki? Kasa olmasa bile PSU ve HDD'siz çalışmaz sistem.
Biliyorum onu da 200 TL gibi bir fiyata hallederim
Bütçeyi biraz aşacak ama değer. Darboğaz olmasın sıkıntı olmaz. Peki 550W 80+ PSU iş görür mü FSP gibi markaların?

Biliyorum onu da 200 TL gibi bir fiyata hallederim.
Bütçeyi biraz aşacak ama değer. Darboğaz olmasın sıkıntı olmaz. Peki 550W 80+ PSU iş görür mü FSP gibi markaların?

Görür. FSP güzel bir markadır. Ama SSD'de önemli. HDD alırsanız bilgisayardan bezersiniz. 240 GB SSD ve 550 Watt PSU ve iyi bir kasa şart.

Kardeş sende amma felaket tellallığı yaptın hee adam demekki bir şekilde halledecek önerin varsa yap işte. Çalışmaz olmaz alamazsın ne yapacaksın bu neymiş ya

Peki sen önerebilirsin iyi günler.

Görür. FSP güzel bir markadır. Ama SSD'de önemli. HDD alırsanız bilgisayardan bezersiniz. 240 GB SSD ve 550 Watt PSU ve iyi bir kasa şart.
120GB SSD işimi görür bir süre Yanına da HDD alırsam sıkıntı yaşamam fazla.
PSU olarakta 2.el sıkıntı yaşatır mı? Çünkü FSP Raider 550W 300TL idi

120GB SSD işimi görür bir süre yanına da HDD alırsam sıkıntı yaşamam fazla.
PSU olarak da 2.el sıkıntı yaşatır mı? Çünkü FSP Raider 550W 300TL idi.

Temizse alınabilir. Sıkıntı yaşatmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…