G510 mekanik değil. Kesinlikle tavsiye etmem. G710+ tavsiye ederim açıkçası. Kendim kullanıyorum. Çok memnunum. Tasarımı da hoş. 6 adet G tuşu var. 3 adet de M tuşu ile 18 farklı tuş kombinasyonu yapabiliyorsunuz. 4 farklı ışık seviyesi ile ortamdaki ışığa göre ayarlayabilirsiniz. W, A, S, D ve yön tuşları ile diğer tuşları farklı şekilde aydınlatabilirsiniz. Yani diğer tuşları az aydınlatırken yön tuşları ve W, A, S, D daha fazla aydınlatıp daha rahat ayırt edebilirsiniz. Ama zaten W, A, S, D ve yön tuşları gri, diğer tuşlar siyah. Aydınlatma olmadan da ayırt edebilirsiniz. Dayanıklılık konusunda da Logitech'e güvenebilirsiniz. Hatta bir video var. Youtube'den bulabilirsiniz. Tank ile klavyenin üstünden geçiyorlar ama klavye sonra denemede çalışıyor. Açıkçası taş gibi klavye[emoji1] Oyun modu tuşu ile de oyundayken Windows tuşunu etkisiz hale getirip yanlış basmalardan kurtulabilirsiniz. Birlikte gelen bileklik klavyede en çok beğendiğim özellik diyebilirim. Bir klavye kullanırken ilk kez bileğim hiç acımadı. Bir yazımı okudum. Sanki reklam yapıyormuşum gibi bir hava var. Ama kesinlikle amacım sizi bilgilendirmek. İyi forumlar.