Ach_Master
Decapat
Daha fazla
Laptop modelin nedir ?Ben laptopum için SSD alacağım laptop modeli Bu. Laptopum için 1 TB SSD önerebilir misiniz? Ben sıfırım bu konularda. İnternette hep M.2 NVMe falan yazıyor onlar ne bilmiyorum 2000-2500 TL bandında iyi olan SSD önerebilirseniz iyi olur.
Laptop modelin nedir?
![]()
Kingston NV2 SNV2S/1000G PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kingston NV2 SNV2S/1000G PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kingston NV2 SNV2S/1000G PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 2.201,97 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu ürünü alabilirsin dostum.
Biraz abartı olacak ama Samsung mu daha iyi yoksa bu mu yani Samsung tabii ki daha iyi ama bu SSD ile Samsung'un SSD'lerinin arasında okuma ve yazma farkı mı var.
Dostum şöyle Samsung'un SSD'leri üzt düzey kaçıyor biraz. Bu fiyat bandında yok diye biliyorum. 500GB olan modellere bakmadım belki 500GB vardır. Bir de SSD'lerin üstünde soğutucu plaka oluyor. Onlar laptop için uygun olmayabilir. Sökebilirsin onları tabii ki biraz kanırtarak. He bir de okuma yazma hızına pek takılma. Sistemin hızını etkileyen okuma yazma hızı değil. Okuma yazma hızı sisteme dosya aktarırken veya sistemden dosya aktarırken yani taşıma işlemlerinde vs. önem arz ediyor daha çok. Yani attığım modeli gönül rahatlığıyla alabilirsin pişman etmez.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.