2500 TL'ye telefon önerisi

Emre Mansur

Decapat
Arkadaşlar 2.500 TL bütçem var. 2.el bir telefon arıyorum. Önerileriniz nelerdir? Oyun performansı çok kötü olmazsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aga ikinci el alma. Ama alırsan Samsung A20 var. 4 senedir aktif kullanıyorum ve işlemciyi bayağı zorladım. Memnunum ama 2. El alma. Bütçeyi arttır 0 al. 0 alırsan uzun süre kullanırsın. 2. Elde kim nasıl kullandı, ne amaçla kullandı bilemezsin.

Aga ikinci el alma. Ama alırsan Samsung A20 var. 4 senedir aktif kullanıyorum ve işlemciyi bayağı zorladım. Memnunum ama 2. el alma. Bütçeyi arttır 0 al. 0 alırsan uzun süre kullanırsın. 2. elde kim nasıl kullandı, ne amaçla kullandı bilemezsin.

O bütçeye 0 ne alacak.

Aga ikinci el alma. Ama alırsan Samsung A20 var. 4 senedir aktif kullanıyorum ve işlemciyi bayağı zorladım. Memnunum ama 2. El alma. Bütçeyi arttır 0 al. 0 alırsan uzun süre kullanırsın. 2. Elde kim nasıl kullandı, ne amaçla kullandı bilemezsin.

Bütçeyi 6K ya çekmeden 0 cihaz alınmamalı bence, 2.el alınmaz algısınıda anlamıyorum. Önerdiğiniz cihazda günümüzde kötü bu arada.

A04 var Samsung'un onun dışında m serisi var. Omix var nasıldır bilmem. Ama en iyisi sıfır. Elektronik eşyalarda ikinci el alma. Benim dilim yandı. Senin yanmasın

Bütçeyi 6K ya çekmeden 0 cihaz alınmamalı bence, 2.el alınmaz algısınıda anlamıyorum. Önerdiğiniz cihazda günümüzde kötü bu arada.
Biliyorum. İlk çıktığında girişin bir üstüydü

A04 var Samsung'un onun dışında m serisi var. Omix var nasıldır bilmem. Ama en iyisi sıfır. Elektronik eşyalarda ikinci el alma. Benim dilim yandı. Senin yanmasın

Test edip almazsan dilin yanar. A04 bir çöptür bana göre. Elime aldım bildirim panelini kaydırıken kastı telefon pardon telefon demişim.

A04 var Samsung'un onun dışında m serisi var.

O telefonları kullanacağıma hiç kullanmam berbat telefon A04. Arkadaş oyun performansı çok kötü olmasın demiş Android'i zor kaldırır bu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı