melihkrr Hectopat Katılım 9 Şubat 2022 Mesajlar 133 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2023 #1 Merhaba arkadaşlar. Mouse alacağım fakat emin olamadım FPS oyunları oynuyorum genelde ve dışarıda laptopum ile de kullanacağım bir mouse lazım. Logitech G PRO ile Razer Viper V2 Pro arasında kaldım. Başka önerileriniz varsa beklerim
Merhaba arkadaşlar. Mouse alacağım fakat emin olamadım FPS oyunları oynuyorum genelde ve dışarıda laptopum ile de kullanacağım bir mouse lazım. Logitech G PRO ile Razer Viper V2 Pro arasında kaldım. Başka önerileriniz varsa beklerim
Neixtro Hectopat Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 989 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2023 #2 G PRO iyidir hocam.
G ginowhis Hectopat Katılım 31 Mayıs 2022 Mesajlar 1.222 Çözümler 4 Yer Bolu 25 Nisan 2023 #3 Logitech G PRO X Superlight tabii ki şakamı bu?
sovingwa Hectopat Katılım 5 Eylül 2021 Mesajlar 304 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2023 #4 @599108 @550519
melihkrr Hectopat Katılım 9 Şubat 2022 Mesajlar 133 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2023 #5 ginowhis dedi: Logitech G PRO X Superlight tabii ki şakamı bu? Genişletmek için tıkla... Hocam Razer'ın sensorleri daha iyi bildiğim kadarıyla bir bakma şansınız var mı o fareye RAZER VIPER V2 PRO KABLOSUZ MOUSE BEYAZ fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da mouse bu ayrıyeten daha yeni çıktı bu modeli emin olamadım ama.
ginowhis dedi: Logitech G PRO X Superlight tabii ki şakamı bu? Genişletmek için tıkla... Hocam Razer'ın sensorleri daha iyi bildiğim kadarıyla bir bakma şansınız var mı o fareye RAZER VIPER V2 PRO KABLOSUZ MOUSE BEYAZ fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da mouse bu ayrıyeten daha yeni çıktı bu modeli emin olamadım ama.
G ginowhis Hectopat Katılım 31 Mayıs 2022 Mesajlar 1.222 Çözümler 4 Yer Bolu 25 Nisan 2023 #6 melihkrr dedi: Hocam Razer'ın sensorleri daha iyi bildiğim kadarıyla bir bakma şansınız var mı o fareye RAZER VIPER V2 PRO KABLOSUZ MOUSE BEYAZ fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da mouse bu ayrıyeten daha yeni çıktı bu modeli emin olamadım ama. Genişletmek için tıkla... Sen bilirsin
melihkrr dedi: Hocam Razer'ın sensorleri daha iyi bildiğim kadarıyla bir bakma şansınız var mı o fareye RAZER VIPER V2 PRO KABLOSUZ MOUSE BEYAZ fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da mouse bu ayrıyeten daha yeni çıktı bu modeli emin olamadım ama. Genişletmek için tıkla... Sen bilirsin
Gjea Centipat Katılım 15 Mart 2023 Mesajlar 380 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2023 #7 Lamzu Atlantis yada sora
nazario9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 2.552 Çözümler 1 25 Nisan 2023 #8 G Pro X Superlight bu fiyatta alınmaz. Viper V2 Pro daha iyi.
5 599108 Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Kasım 2022 Mesajlar 11.904 Çözümler 23 25 Nisan 2023 #9 Aralarından Viper V2 Pro tabi ki. Superlight şu an olduğu parasıyla hayatta alınmaz. Tutuş şekliniz nedir? Ona göre önerelim.
Aralarından Viper V2 Pro tabi ki. Superlight şu an olduğu parasıyla hayatta alınmaz. Tutuş şekliniz nedir? Ona göre önerelim.
melihkrr Hectopat Katılım 9 Şubat 2022 Mesajlar 133 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2023 #10 599108 dedi: Aralarından Viper V2 Pro tabii ki. Superlight şu an olduğu parasıyla hayatta alınmaz. Tutuş şekliniz nedir? Ona göre önerelim. Genişletmek için tıkla... Genel olarak claw grip şeklinde fakat bazen değişiyor fingertip tutuş da yapıyorum.
599108 dedi: Aralarından Viper V2 Pro tabii ki. Superlight şu an olduğu parasıyla hayatta alınmaz. Tutuş şekliniz nedir? Ona göre önerelim. Genişletmek için tıkla... Genel olarak claw grip şeklinde fakat bazen değişiyor fingertip tutuş da yapıyorum.