venzclonz Picopat Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2024 #1 2.5k bütçem var ve Wireless sarjlı mouse, alacağım önerileriniz nelerdir? Razer Cobra Pro ve Glorious Model D Wireless arasında kaldım.
2.5k bütçem var ve Wireless sarjlı mouse, alacağım önerileriniz nelerdir? Razer Cobra Pro ve Glorious Model D Wireless arasında kaldım.
mertbabapro Hectopat Katılım 21 Eylül 2022 Mesajlar 203 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2024 #2 Mouselar wraithesports.com Wraith sitesin de bir sürü bütçene uygun kaliteli fareler var. Palm ve claw gibi tutuşlar var kendine uygun olanları seçebilirsin.
Mouselar wraithesports.com Wraith sitesin de bir sürü bütçene uygun kaliteli fareler var. Palm ve claw gibi tutuşlar var kendine uygun olanları seçebilirsin.
HyperWes Hectopat Katılım 11 Temmuz 2020 Mesajlar 382 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri RADEON RX 7900 XTX RYZEN 9 7950X3D 32 GB RAM M3 MacBook Pro Cinsiyet Erkek Meslek (TaleWorlds Entertainment) Stajyer 15 Aralık 2024 #3 venzclonz dedi: 2.5k bütçem var ve Wireless sarjlı mouse, alacağım önerileriniz nelerdir? Razer Cobra Pro ve Glorious Model D Wireless arasında kaldım. Genişletmek için tıkla... Razer Cobra Pro.
venzclonz dedi: 2.5k bütçem var ve Wireless sarjlı mouse, alacağım önerileriniz nelerdir? Razer Cobra Pro ve Glorious Model D Wireless arasında kaldım. Genişletmek için tıkla... Razer Cobra Pro.
venzclonz Picopat Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2024 #4 mertbabapro dedi: Mouselar wraithesports.com Wraith sitesin de bir sürü bütçene uygun kaliteli fareler var. Palm ve claw gibi tutuşlar var kendine uygun olanları seçebilirsin. Genişletmek için tıkla... O markaya güvenmiyorum bataryası vb sensörü kötü olur garantide sorun olur tasarımı da çok basit başka önerim var mı?
mertbabapro dedi: Mouselar wraithesports.com Wraith sitesin de bir sürü bütçene uygun kaliteli fareler var. Palm ve claw gibi tutuşlar var kendine uygun olanları seçebilirsin. Genişletmek için tıkla... O markaya güvenmiyorum bataryası vb sensörü kötü olur garantide sorun olur tasarımı da çok basit başka önerim var mı?
mertbabapro Hectopat Katılım 21 Eylül 2022 Mesajlar 203 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2024 #5 venzclonz dedi: O markaya güvenmiyorum bataryası vb sensörü kötü olur garantide sorun olur tasarımı da çok basit başka önerim var mı? Genişletmek için tıkla... Ben şu an Wraith'in sattığı VGN Dragonfly F1 Pro modelini kullanıyorum hiç sorunu yok. Şarjı hızlı doluyor ve ortalama 3 veya 4 gün sizi idare ediyor tamdan alta.
venzclonz dedi: O markaya güvenmiyorum bataryası vb sensörü kötü olur garantide sorun olur tasarımı da çok basit başka önerim var mı? Genişletmek için tıkla... Ben şu an Wraith'in sattığı VGN Dragonfly F1 Pro modelini kullanıyorum hiç sorunu yok. Şarjı hızlı doluyor ve ortalama 3 veya 4 gün sizi idare ediyor tamdan alta.