25000₺ sistem önerisi

Bütçe
25000

mheethown

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar,

Oyun öncelik olacak şekilde bilgisayar toplamaya çalışıyorum. Yayın da yapmayı planlıyorum. Bu konuda yardımcı olabilecek herkesin fikirlerini bekliyorum.

Herkese iyi forumlar.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bayağı bir para artıyor yanlış hesaplamadıysam. Onlarla da çevre ekipmanları alabilir ve işlemci ile ekran kartına biraz daha yüklenebilirsiniz.

Bayağı bir para artıyor yanlış hesaplamadıysam. Onlarla da çevre ekipmanları alabilir ve işlemci ile ekran kartına biraz daha yüklenebilirsiniz.

Öncelikle yanıt için teşekkür ederim, işlemci olarak Intel i9 10900'lü sistem önerme şansınız varsa daha iyi olur benim için

Öncelikle yanıt için teşekkür ederim, işlemci olarak Intel i9 10900'lü sistem önerme şansınız varsa daha iyi olur benim için
Neden böyle bir şey istediğinizi sorabilir miyim? 5600x bile bazen 10900K'yı geçiyor çünkü. 5800x uçar.

Ryzen 7 5800X i9 10900K'ya tek atar. 5800X önerim.

Bu sistemde anakartı ve ekran kartını biraz arttırın. Bunu alın.

Neden böyle bir şey istediğinizi sorabilir miyim? 5600x bile bazen 10900K'yı geçiyor çünkü. 5800x uçar.
İzlediğim testlerde i9 daha stabil bir sonuç veriyor diye gördüğüm için kendimi ona şartladım açıkçası,bir de amdnin yayın yaparken sorunlara yol açtığını duymuştum bundan dolayı bir korku oluştu içimde

İzlediğim testlerde i9 daha stabil bir sonuç veriyor diye gördüğüm için kendimi ona şartladım açıkçası,bir de amdnin yayın yaparken sorunlara yol açtığını duymuştum bundan dolayı bir korku oluştu içimde
İşlemcilerde ben bir sorun görmedim. Ekran kartlarında da driver sorunları var sadece. Onlar da çok az kaldı bitecek neredeyse. Tabii içiniz rahat edecekse 10900K alın ama benim önerim 5800x.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı