- Katılım
- 18 Aralık 2016
- Mesajlar
- 1.046
- Çözümler
- 2
Üstüne 1000 daha eklenebilir, bu bütçeye üzmeyecek, uzu ömürlü, kaliteli, ekran kartından watt değeri yüksek, kronik sorunu olmayan bir laptop lazım.
8gb ram eklemesi ile ömürlük laptop olurÜstüne 1000 daha eklenebilir, bu bütçeye üzmeyecek, uzu ömürlü, kaliteli, ekran kartından watt değeri yüksek, kronik sorunu olmayan bir laptop lazım.
Lenovo LOQ hakkında ne düşünüyorsunuz?8gb ram eklemesi ile ömürlük laptop olur
Bu tür konular forumda her hafta açılıyor neden onlara bakmıyorsunuz? Arkadaşın attığını alabilirsiniz bu arada.Üstüne 1000 daha eklenebilir, bu bütçeye üzmeyecek, uzu ömürlü, kaliteli, ekran kartından watt değeri yüksek, kronik sorunu olmayan bir laptop lazım.
25k bandında şu LOQ'da iyi de fiyatı fazla fırladıLenovo LOQ hakkında ne düşünüyorsunuz?
Bu forumda bulunduğum 7 yıl boyunca öğrendiğim bir şey var ise o da aynı konu dün de açılmış olsa yenisini açmak gerektiğidir, her zaman yeni kişiler yeni cevaplar verebilir. Lenovo LOQ hakkında ne düşünüyorsunuz?Bu tür konular forumda her hafta açılıyor neden onlara bakmıyorsunuz? Arkadaşın attığını alabilirsiniz bu arada.
Bu forumda bulunduğum 7 yıl boyunca öğrendiğim bir şey var ise o da aynı konu dün de açılmış olsa yenisini açmak gerektiğidir, her zaman yeni kişiler yeni cevaplar verebilir. Lenovo LOQ hakkında ne düşünüyorsunuz?
Link atabilir misin?Oyun için ideal şu an RTX 4050 24500TL almanizi öneririm.
Prime var ama ürünü bulamadım.Amazon Prime'lara özel.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.