25000 TL monitör dahil sistem önerisi

Bütçe
25000

tersgen4199

Hectopat
Daha fazla  
Valorant, CS gibi oyunlar oynamak için sistem toplayacağız yeğenime. 2 kriteri var kasa ışıklı olsun ve monitör Curved olsun istiyor. Benim kriterim ise bu fiyata alabileceğimiz en iyi FPS verecek bilgisayar. Bunlara göre önerilerinizi bekliyorum.

Monitör dahil olmasaydı AM5 sisteme kadar zorlanabilirdi 4060 ti ile birlikte, fakat monitör dahil olunca BLADE-DUAL6600 / AMD Ryzen 5 5600 MPK / ASUS Radeon DUAL RX 6600 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar Böyle bir sistem bakabilirsiniz.

4 bin kadar bütçe kalıyor monitöre, anladığım kadarıyla genel olarak rekabetçi oyunlar oynanacak hem bütçe kısıtlılığı hem de Curved isteği olunca IPS panel zora giriyor, şu şekilde bir VA panel monitör bakabilirsiniz.

Curved olmasa da olur derseniz IPS panel monitörlerde var.

Monitör dahil olmasaydı AM5 sisteme kadar zorlanabilirdi 4060 ti ile birlikte, fakat monitör dahil olunca BLADE-DUAL6600 / AMD Ryzen 5 5600 MPK / ASUS Radeon DUAL RX 6600 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar Böyle bir sistem bakabilirsiniz.

4 bin kadar bütçe kalıyor monitöre, anladığım kadarıyla genel olarak rekabetçi oyunlar oynanacak hem bütçe kısıtlılığı hem de Curved isteği olunca IPS panel zora giriyor, şu şekilde bir VA panel monitör bakabilirsiniz.

Curved olmasa da olur derseniz IPS panel monitörlerde var.
Hocam bilmediğimden soruyorum IPS panel ile VA panel farkı nedir?

F/P sistemi.

IPS panelde renkler daha canlıdır.

Curved dersen,

IPS dersen,

IPS'te siyahlar daha siyah görünürken açık renkler göz yormuyor. Bir de yansıma yapmayıp renkleri canlı tutuyor.
Cevabın için teşekkürler ama ufaklığı ikna etmek mümkün olmayacak mecbur curved alacağız :)

F/P sistemi.

IPS panelde renkler daha canlıdır.

Curved dersen,

IPS dersen,
Hocam bu sistem benim de hoşuma gitti nvidia kartlar daha güven verdiğinden dolayı bana sadece ismen tabi ki detay bilmem. Rtx 4060 mı? Yoksa RX660 mü tercih etmeliyim?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı